El Bab şehidi sözleşmeli er Mehmet Ünal son yolculuğuna uğurlandı

El Bab şehidi sözleşmeli er Mehmet Ünal son yolculuğuna uğurlandı

El-Bab'da yaralandıktan sonra 1 haftadan bu yana tedavi gördüğü Gaziantep'te şehit olan ve sözleşmeli er Mehmet Ünal, memleketi Yozgat'ın Sorgun İlçesi'nde ailesinin göz yaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Fırat Kalkanı Harekatı'nda El-Bab'da yaralandıktan sonra 1 haftadan bu yana tedavi gördüğü Gaziantep'te şehit olan ve 1 yıldan bu yana nişanlı olan 22 yaşındaki sözleşmeli er Mehmet Ünal, memleketi Yozgat'ın Sorgun İlçesi'nde ailesinin göz yaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Şehidin nişanlısı Özge Utku'nun askeri üniforma ile katıldığı cenazede, anne Perihan Ünal oğlunun fotoğrafını eline alıp, "Bir mehmet gider, bin Mehmet gelir' diyerek gözyaşı döktü.

Sorgun Devlet Hastanesi morgundan alınan şehit Mehmet Ünal'ın Türk bayrağına sarılı tabutu, askerlerin omuzlarında Sorgun Belediye Meydanına getirildi. Şehidin cenaze törenine anne Perihan, baba Yaşar Ünal, 1 yıllık nişanlısı Özge Utku ve yakınları ile Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, Yozgat İl Jandarma Alay Komutanı Albay Selçuk Yıldırım, Edok Okulları Komutanı Tuğgeneral Erdem Murat Tatlı, Sorgun Kaymakamı Mustafa Altınpınar, Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek ve çok sayıda kişi katıldı.

Şehidin cenaze töreninde baba Yaşar Ünal, yakınlarının yardımıyla güçlük ayakta dururken, oğlunun tabutu başında gözyaşlarına hakim olamadı. Şehidin 1 yıllık nişanlısı olan Özge Utku ise, askeri üniforma ile katıldığı cenazede, tabut başında gözyaşı döktü.

Şehidin annesi Perihan Ünal da oğlunun fotoğrafını eline alıp, "Bir Mehmet gider, bin Mehmet gelir"diyerek gözyaşı döktü.
Sorgun Belediye Meydanı'nı dolduran yüzlerce kişi cenaze töreninde PKK aleyhine sloganlar attı. Şehit Mehmet Ünal'ın cenazesi kılınan öğle ve cenaze namazından sonra Sorgun Karşıyaka Mezarlığında toprağa verildi. DHA'nın haberine göre şehit Ünal'ın bir yıllık nişanlısı Özge Utku ile yıl başından sonra evlilik hazırlığı içerisinde olduğu kaydedildi.















İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN