En çok pil toplayan okula bilgisayar | Kastamonu haberleri

En çok pil toplayan okula bilgisayar | Kastamonu haberleri

Kastamonu Belediyesi ile Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği işbirliğinde başlatılan ‘Atık Pil Toplama Kampanyası’ için bilgilendirme toplantısı yapıldı. Başlatılan 'atık pil toplama kampanyasında' en çok pili toplayan okula bilgisayar verileceği açıklandı.

Atık pil toplama konusunda başarılı bir grafik çizen Kastamonu Belediyesi, Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği (TAP) ile birlikte gerçekleştirdiği ‘Atık Pil Toplama Kampanyası’ için eğiticiler eğitimi toplantısı gerçekleştirdi. Kastamonu Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilen eğiticiler eğitimi toplantısına 40 okulun temsilcileri katılırken TAP Çevre Mühendisi Diyem Özer, atık piller ve kampanya hakkında açıklamalarda bulundu.

ÖDÜLLER VERİLECEK

Kastamonu Belediyesi ile Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği (TAP) işbirliğinde başlatılan ve 30 Nisan’da son bulacak olan ‘Atık Pil Toplama Kampanyası’ sonunda dereceye giren okullara çeşitli ödüller de verilecek. Kampanya sonunda Kastamonu Belediyesi tarafından en çok pil toplayan 1. okula dizüstü bilgisayar, 2. okula masaüstü bilgisayar ve 3. okula da yazıcı ödül olarak verilecek. Ayrıca Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği tarafından da okullara çeşitli ödüller verilecek. Bu kapsamda TAP en çok atık pil toplayan 1. okula yazıcı, 2. okula spor seti ve 3. okula satranç takımı hediye edecek. Kastamonu Belediyesi bu seneye uygulamaya geçirdiği ‘Kota Uygulaması’ kapsamında da okullara çeşitli ödüller verecek. Bu kapsamda belirlenen miktarlarda atık pil toplama başarısını gösteren okullar da ödüllendirilecek.

KASTAMONU/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN