Engelsiz Hobi Kursu’ndan bir farkındalık projesi daha

Engelsiz Hobi Kursu’ndan bir farkındalık projesi daha

Büyükşehir Belediyesi Engelsiz Hobi Kursları ve Sakarya Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü öğrencileri farkındalık projesine beraberce imza attı. Nurcan İris, “İnşallah daha nice sosyal sorumluluk projelerine beraberce imza atacak ve toplumda engeli bireylere olan farkındalığı arttıracağız” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Engelsiz Hobi Kursları ve Sakarya Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü öğrencileri fark yaratacak bir farkındalık projesine daha imza attı. Engelli Hizmetleri Şube Müdürü Nurcan İris, Engelsiz Hobi Kursu ve Sosyal Hizmetler Bölümü öğrencilerinin gerçekleştirdiği farkındalık çalışmasının başarıyla sonuçlandığını belirtti.

ANLAMLI BİR PROJE

Engelli Hizmetleri Şube Müdürü Nurcan İris, “Engelsiz Hobi Kursu öğrencilerimiz Sosyal Hizmet Bölümü öğrencileriyle birlikte yaşadıkları çevreyi güzelleştirmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla güzel bir proje gerçekleştirdiler. Proje kapsamında öğrencilerimiz fidan dikimi ve duvar boyama çalışmasına imza attı. Çocuklarımızın böyle anlamlı projelerde yer almaları bizleri çok mutlu ediyor. İnşallah daha nice sosyal sorumluluk projelerine daha beraberce imza atacak ve toplumda engelli bireylere olan farkındalığı arttıracağız” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN