Erdoğan açıkladı: 1 şehidimiz var bedelini ödeyecekler

Erdoğan açıkladı: 1 şehidimiz var bedelini ödeyecekler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, terör örgütünün Hatay'da enerji santralinin olduğu bölgeye havan attığını, 1 şehit olduğunu belirterek "Ama bu karşılıksız kalmayacak. Bedelini çok çok ağır şekilde ödeyecekler. Afrin halolacaktır. Afrin’den geri adım atmak yok" dedi.

Ankara Sanayi Odası ödül töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili kararlıkı mesajı verdi. AFAD çadırına yapılan roketli saldırıda bir şehit olduğunu açıklayan Erdoğan'ın konuyla ilgili sözleri şöyle:

KARŞILIKSIZ KALMAYACAK

Kürt koridoru nedir, terör koridoru nedir, bunu ben burada anlatacak değilim. Bunu kendilerinin anlaması lazım. Şu anda kuzeyinde Suriye'nin, bize karşı yönelmiş, kaç yıldır devam eden tacizler var. Bugün yine Hatay'da attıkları havanla bir şehidimiz var. Böyle bir mücadele içinde şehidimiz olacak, gazilerimiz de olacak. Bu karşılıksız da kalmayacak. Bunun bedelini çok çok ağır ödüyorlar, ödeyecekler. Bu konudaki kararlılığımız ortadadır. Afrin hallolacaktır, Afrin'den geri adım atmak yok. Biz bunu Rus dostlarımızla da konuştuk, diğer koalisyon güçleri ile de konuştuk. 

TÜM DÜNYAYA İLAN EDİYORUM...

5 bin tır silah getirdi Amerika bu bölgeye. Bütün bunlar nereye dağıtıldı? Bu terör örgütlerine dağıtıldı. Bugün Suriye'nin kuzeyinde Amerika'nın 20 kadar üssü var. Bunları bütün halkımın bilmesi lazım. Şu ana kadar dürüstlüğü göremedik biz de Rusya ile yaptığımız görüşme çerçevesinde şu anda yolumuza devam ediyoruz. 

Tüm dünyaya ilan ediyorum. Ülkemizin, hiç kimsenin bir karış toprağında gözü yoktur, olmamıştır. Hepimizin gözü önünde Suriye topraklarının bir kısmı üzerinde bölge halklarının tarihi gerçekleri ile uzaktan yakından ilgisi olmayan bir yapı inşa edilmeye çalışılıyor. Bu yapı, Suriye, Irak, İran, tüm bölgemiz için de aynı derecede hayati bir tehdittir. 

#http://www.karar.com/guncel-haberler/son-dakika-hatayda-afad-cadirina-roketli-saldiri-731195#

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN