Erdoğan: Bahçeli ile seçim ittifakını masaya yatıracağız

Erdoğan: Bahçeli ile seçim ittifakını masaya yatıracağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan MHP Genel Başkanı Bahçeli ile yarın yapacağı görülmeye ilişkin, "Seçim ittifakını masaya yatıracağız" dedi. AİHM'in Demirtaş kararına da değinen Erdoğan "Bizi bağlamaz" yorumunu yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti grup toplantısı sonrası yarın gerçekleşecek MHP lideri Devlet Bahçeli görüşmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, "Seçim ittifakını masaya yatıracağız" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

Her iki tarafın açıklamalarını duyuyorsunuz, sorun yok. Seçim ittifakını her iki lider masaya yatırma fırsatı bulacağız. Her iki taraf için de iyi olabilecek sonuca varırız. Tabanlarında da beklentisi diye düşünüyorum.

TEMAYÜL YOKLAMALARI

Çalışmalarla birlikte önce büyükşehir sonra illeri göreceğiz. 3 gün yoğun çalışma var. Cumartesi açıklanabilir.

AİHM'İN DEMİRTAŞ KARARI BİZİ BAĞLAMAZ

AİHM kararları bizi bağlamaz. Bugüne kadar örgütle ilgili çoğu kararlar hepsi aleyhe. Karşılığında yapabilecek çok şeyler var. Karşı hamlemizi yaparız. Terör devam ediyor.

SUİSTİMALLER VAR, TAVİZ YOK

Faizlerde düşüşler devam ediyor. Olumlu yansımasını görüyoruz. Piyasaları kontrol alma çalışmaları devam ediyor. 

Suistimaller var, stokçular gibi. Üzerine bakanlık kararlılıkla gidiyor. Asla taviz yok.Patates soğan stokçuları, sebze meyve stokçuları bedelini ödeyecekler. Tuvalet kağıtları ile ilgili pek çok depolama çalışması... Üzerine gideceğiz. Para cezası müeyyide ile ödeteceğiz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN