Erdoğan Fatih Portakal'a yüklendi

Erdoğan Fatih Portakal'a yüklendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, halkı sokağa çağırdığını ileri sürdüğü Fatih Portakal'a "Haddini bil haddini, yoksa bu millet patlatır enseni" dedi.

Recep Tayyip Erdoğan, Konya'da Toplu Açılış Töreni'nde vatandaşlara hitap etti. Erdoğan'ın geniş gündeminde gazeteci Fatih Portakal da vardı. Erdoğan, konuşmasında geçtiğimiz günlerde FOX TV ekranından yaptığı konuşmayla halkı sokağa çağırdığını iddia edilen Fatih Portakal'a yüklendi.

"BU MİLLET PATLATIR ENSENİ"

Erdoğan, şunları söyledi: "Bay Kemal sokağa çağırıyor. Birileri çıkmış, portakal mıdır, mandalina mıdır, narenciye midir? Sokağa çağırıyor. Haddini bil, haddini. Bilmezsen haddini, bu millet patlatır enseni. Bu milletle dalga geçilmez. Öyle buldun ekranı, ekrandan bu milleti sokağa çağırmak... Sokağa mı çağırıyorsun? İşte buyur. Bu ülkede benim milletimin onuruyla oynanmaz. Hesabı ağır olur."

 

ERDOĞAN, PORTAKAL'A "AHLAKSIZ, EDEPSİZ" DEMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fatih Portakal'ın 'Hadi bakalım doğalgaz zamlarını diğer zamları protesto edin, kaç kişi sokağa çıkabilecek' sözlerine tepki göstererek, "Bir tanesi TV ekranlarından kendini bilmez, haddini bilmez, edep yoksunu bir tanesi çıkmış sokağa davet ediyor. Ahlaksıza bak, ahlaksıza bak. Bu ne terbiyesizliktir?" ifadelerini kullanmıştı.

FATİH PORTAKAL NE DEMİŞTİ?

"EDEPSİZ VE AHLAKSIZ DEMESEYDİ İYİYDİ"

Portakal, "Gezi'ye katılanların başları kesilmelidir" diyen sunucu Erkan Tan'ı da hatırlatarak şu ifadeleri kullandı:

“Başları kesilmelidir,” diyene de bir iki laf edilseydi keşke. Her şey bir tarafa, “edepsiz ve ahlaksız” demeseydi iyiydi.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN