Erdoğan: Seçilecek sırada 20’lik gençler var

Erdoğan: Seçilecek sırada 20’lik gençler var

Umhurbaşkanı Erdoğna, Pazartesi saat 17.00’ye kadar listeleri Yüksek Seçim Kurulu’na teslim etmemiz lazım. Kılı kırk yarıyoruz. Bu listelerin içinde 18-19 yaşında gençlerimiz de olsun istiyoruz.

Cumhurbaşkanı, Beştepe’de gençler ve sporcuları kabul etti. İftar sonrası konuşan Erdoğan “15 Temmuz’da her mezhepten her yaştan insanımızle birlikte yürüdük. Silahların namlularına karşı cesaretle yürüdük ve zaferi yakaladık” dedi. Gençlere “Diğer alanlar gibi siyaseti de boş bırakmayın” sözleriyle seslenen Erdoğan şu mesajları verdi:  Pazartesi saat 17.00’ye kadar listeleri Yüksek Seçim Kurulu’na teslim etmemiz lazım. Kılı kırk yarıyoruz. Bu listelerin içinde 18-19 yaşında gençlerimiz de olsun istiyoruz. 

Listelerin başında olmasalar da amacımız gençlerimizi martta yapılacak yerel seçimlere, ilerideki seçimlere hazırlamak. Ancak şu anda kazanacak yerlerde olan 20-21 yaşında gençlerimiz var.  Genç ve dinamik nüfusa ihtiyacımız var. Batı yaşlanıyor bizde de yaşlılık alametleri belirlemeye başladı. Bundan dolayı genç ve dinamik nüfusa ihtiyacımız var.  Sizler 16 yıldır süren kesintisiz istikrar döneminin çocuklarısınız. Size dikte etmeyeceğiz, sizi kalıplara sokmaya çalışmayacağız, sadece sizinle birlikte çalışacağız.

SANDIK MESAİSİ

Erdoğan 24 Haziran seçimlerine yönelik milletvekili aday listesi üzerindeki mesaisini haftasonu da sürdürdü. Aday listesi yarın YSK’ya sunulacak. Adaylar, 24 Mayıs’ta düzenlenecek toplantıyla kamuoyuna tanıtılacak.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN