Erdoğan - Trump görüşme fotoğrafında sancak detayı

Erdoğan - Trump görüşme fotoğrafında sancak detayı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump'la görüşmesi sonrasında Twitter hesabından, "Bugün ABD Başkanı Sayın Donald Trump ile verimli bir telefon görüşmesi gerçekleştirdik" diye yazdı. Görüşme yapılırken bir fotoğraf da paylaştı. Fotoğrafta, Erdoğan'ın yanında Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da yer aldı. Erdoğan'ın görüşme yaptığı odada bulunan Osmanlı sancağı, Külliye önünde yapılan 15 Temmuz Şehirler Abidesi maketi ile Altay tankının maketi dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Donald Trump arasında bugün bir telefon görüşmesi gerçekleşti. Cumhurbaşkanlığı ofisi iki lider arasında Suriye, Soçi zirvesi ve ikili ilişkiler konusunda fikir alışverişi olduğunu belirtti. İlerleyen saatlerde görüşmeye ilişkin yazılı açıklama da yapılacak.

17-11/24/5a18309fd3806c21c4dc6add.jpg

GÖRÜŞME SONRASI ERDOĞAN'DAN MESAJ

 

Görüşme sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan, twitter hesabından fotoğraf paylaştı ve "Bugün ABD Başkanı Sayın Donald Trump ile verimli bir telefon görüşmesi gerçekleştirdik" diye yazdı. 

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan ile Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Hamdi Kılıç da fotoğraf karesinde yer aldı. 

Fotoğrafta, çalışma odasında bulunan Çanakkale Savaşı sırasında son erine kadar şehit düşen 57. Alay'ın sancağı dikkat çekti. 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN