Erdoğan: Yorulan varsı bıraksın, defosu olmayana kapımız açık

Erdoğan: Yorulan varsı bıraksın, defosu olmayana kapımız açık

Meclis tatile girmeden önce bakan ve milletvekilleriyle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti’nin kadro sorunu bulunmadığını belirterek “Yorulan varsa hiç ikaz beklemeden yerini başkasına bıraksın. AK Parti davasına inanan, herhangi bir defosu bulunmayan herkese de kapımız açık” dedi.

EROL METİN/ANKARA

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Meclis tatili öncesi bakanları ve milletvekillerini toplayarak önemli uyarılarda bulundu. Erdoğan, Genel Merkez’de bir araya geldiği milletvekillerine gidecekleri seçim bölgelerinde vatandaşları ziyaret edip sorunlarıyla yakından ilgilenmelerini tavsiye ederek, “Bizim için tatil halkın içinde olmaktır” dedi.

Siyasi hayatı boyunca halkla kurduğu sıcak ve samimi diyaloğa atıf yapan Erdoğan, “Şahsım olarak her daim milletimizle yüz yüze diyalog kurmaya özen gösterdim. Maksat görüntü vermek değildir. Önemli olan samimiyettir. Genel merkezde, teşkilatlarda, bürokraside kendi statükomuzu oluşturma çabası içerisine girmedik. Buralara hapsolmamaya çalıştık. Halktan hiçbir zaman kopmadık” ifadelerini kullandı.

YORULAN İKAZ BEKLEMEDEN BIRAKSIN

Kongre sürecinde milletvekillerinin teşkilatla uyum içerisinde çalışması gerektiğini belirten Erdoğan, saygının elden bırakılmaması gerektiğinin altını çizdi. Makamların gelip geçici olduğuna vurgu yapan Erdoğan, AK Parti’nin kadro sorunu bulunmadığını dile getirerek, “Yorulan varsa hiç ikaz beklemeden yerini başkasına bıraksın. Bu bir bayrak yarışıdır. AK Parti davasına inanan, herhangi bir defosu bulunmayan herkese de kapımız açık” diye konuştu.

SEÇİMLERE İYİ HAZIRLANMALIYIZ

2019 yılında yapılması planlanan yerel ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinin çok önemli bir sınav olduğunu kaydeden Erdoğan, “Seçimler için iyi bir hazırlık yapmalıyız. Önceden yüzde 34, yüzde 46’lık bir oy oranıyla iktidar oluyorduk. Artık sistem değişti. Başarının ölçütü yüzde 50 artı 1’dir. Oyumuzu arttırmalıyız” değerlendirmesinde
bulundu.

ÜLKEYLE KADERİMİZ BÜTÜNLEŞTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan şöyle devam etti: “AK Parti’nin kaderiyle Türkiye’nin kaderi bütünleşmiştir. O yüzden bizim başarısızlık diye bir şansımız yoktur. 7 Haziran ile 15 Temmuz tecrübesi, bazılarının neden AK Parti’siz bir Türkiye hedeflediğini gösteriyor. AK Parti aradan çıkarılırsa Türkiye de çöker. O yüzden çok çalışmalıyız.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN