Erdoğan'ın saatinde 15 Temmuz detayı

Erdoğan'ın saatinde 15 Temmuz detayı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Kayaş Tren Garı'nda düzenlenen Başkentray Açılış Töreni'ne katıldı. Makinist koltuğuna oturan Erdoğan'ın kolundaki saati dikkatlerden kaçmadı.

Ankara’da Sincan-Ankara-Kayaş arasında metro konforunda banliyö hizmeti verecek Başkentray’ın açılış töreni dün gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın da katılımlarıyla Kayaş Tren Garı’nda düzenlenen Başkentray Açılış Töreni’nde Erdoğan, önemli mesajlar verdi.

SAATİNDE DİKKAT ÇEKEN DETAY

Erdoğan, Kayaş Tren İstasyonu'na geçerek, beraberindeki TBMM Başkanı Kahraman ve Başbakan Yıldırım ile trene bindi. Makinist koltuğuna oturan Erdoğan, treni Bağderesi İstasyonu'na kadar kullandı. Erdoğan'ın makinist koltuğundayken objektiflere saati takıldı. Erdoğan'ın '15 Temmuz' ayrıntılı saati dikkatlerden kaçmadı.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN