Erzincan Çayırlı ilçesindeki yangında 9 ev etkilendi, 5 kişi hastanelik oldu

Erzincan Çayırlı ilçesindeki yangında 9 ev etkilendi, 5 kişi hastanelik oldu

Erzincan'ın Çayırlı ilçesine bağlı Yazıkaya köyünde kuru otların tutuşmasıyla çıkan yangında 9 ev ve 7 ahır hasar gördü. Dumandan etkilenen 5 kişi hastaneye kaldırıldı.

Yangın öğle saatlerinde Erzincan'a 120 kilometre uzaklıktaki Çayırlı ilçesine bağlı Yazıkaya Köyü'nde meydana geldi. Samanlığın dışındaki kuru otların belirlenemeyen bir nedenle tutuşması sonucu yükselen alevler kısa sürede çevreye yayıldı. Olay yerine ilçe ve belde belediyelerinin itfaiye ekipleri sevk edildi.

5 KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI

Vatandaşların yardımıyla alevler saatler sonra kontrol altına alındı. Evlerin birbirine çok yakın olması nedeniyle bir çok evin çatısı yanarken, 9 ev ve 7 ahır kullanılamaz hale geldi. Yangına müdahale sırasında dumandan etkilenen 5 kişi ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Yangından sonra Vali Ali Arslantaş, 3'üncü Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Serdar Savaş, Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Yazıkaya Köyü'ne giderek köylülere geçmiş olsun dileklerinde bulundu.






Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN