Erzurum'da 7 araç birbirine girdi: 24 yaralı

Erzurum'da 7 araç birbirine girdi: 24 yaralı

Erzurum'da bugün saat 10.00 sıralarında Pasinler İlçesi Ümgü Mevkii'nde 7 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 24 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Erzurum'un Pasinler İlçesi'nde 7 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 24 kişi yaralandı. İtfaiye ekipleri araçlarda sıkışanları kurtardı.

Kaza, bugün saat 10.00 sıralarında Pasinler İlçesi Ümgü Mevkii'nde meydana geldi. Sürücüleri henüz belirlenemeyen 25 FF 535 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen 25 D 9362 plakalı minibüs, yolda sis ve buzlanma nedeniyle çarpıştı. Kazayı gören ve araçlara çarpmamak için duran TIR'a arkadan gelen 2 minibüs ve 1 otomobil çarptı.

TRAFİK NORMALE DÖNDÜ

Araçlara çarpmak istemeyen minibüsün sürücüsü de direksiyon kontrolünü yitirince yönetimindeki araç şarampole devirdi. 7 aracın karıştığı kazanın ardından bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve 112 Acil Servis ekibi sevk edildi.

Şans eseri can kaybı olmayan kazada araçlara sıkışan iki kişi itfaiye, polis ve çevredekilerin yardımı ile kurtarıldı. Yaralanan 24 kişiden 20'si Pasinler Devlet Hastanesine, 4'ü de Erzurum'daki hastanelerde tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle bir süre ulaşıma aksayan yol araçların kaldırılması ile normale döndü.

ERZURUM/DHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN