Eski vekil CHP'nin adayını açıkladı

Eski vekil CHP'nin adayını açıkladı

CHP eski Milletvekili ve emekli Müftü İhsan Özkes, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP'nin adayına ilişkin çok ilginç bir bilgi paylaştı. Kılıçdaroğlu'nun CHP'nin adayı ile ilgili uzun süredir hazırlık yaptığını belirten Özkes, "Hatta bu zat bu iş için Kur'an ezberledi, Kürtçe öğrendi. Şayet bu zatın adaylığı açıklanırsa projede değişiklik olmadığı anlaşılacaktır" ifadelerini kullandı. Özkes, Twitter'da takipçilerinin 'adayın kim' olduğu sorularına cevap olarak "İlhan Kesici" iddiasını ortaya attı.

CHP eski Milletvekili ve emekli Müftü İhsan Özkes, Twitter hesabından CHP'nin Cumhurbaşkanlığı adaylığı ile ilgili ilginç bir yorumda bulundu.

Öskes, CHP'nin Cumhurbaşkanlığı adayının İlhan Kesici olacağını belirterek "Sn. Kılıçdaroğlu’nun Ekmeleddin Bey tecrübesinden sonra kimi çevrelerin de etkisiyle bir aday hazırlığı uzun süredir mevcuttu. Hatta bu zat bu iş için Kur’an ezberledi, Kürtçe öğrendi. Şayet bu zatın adaylığı açıklanırsa projede değişiklik olmadığı anlaşılacaktır" ifadelerini kullandı.

İhsan Özkes, Twitter'daki takipçilerinin 'CHP'nin adayının kim olacağı' sorusuna 'İlhan Kesici' yanıtını verdi.

CHP'NİN ADAYI KUR'AN EZBERLEDİ KÜRTÇE ÖĞRENDİ

Sn. Kılıçdaroğlu şayet seçimi kazanma iddiasında samimi ise; kendisi Cumhurbaşkanı adayı olur, kazandığında yardımcıları ve bakanları olmak üzere, şimdiki MYK üyelerini, CHP genel başkanlığı için çalışanları ve önde gelenlerinden 40 kadar kişiyi Mv. Adayı göstermez. Aksi halde...

Sn. Kılıçdaroğlu’nun Ekmeleddin Bey tecrübesinden sonra kimi çevrelerin de etkisiyle bir aday hazırlığı uzun süredir mevcuttu. Hatta bu zat bu iş için Kur’an ezberledi, Kürtçe öğrendi. Şayet bu zatın adaylığı açıklanırsa projede değişiklik olmadığı anlaşılacaktır.

Sn Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı adayı için ‘CHP’de adayı parti organları belirler’ demiş. Bizzat şahitim ki önceki Cumhurbaşkanı adayı açıklandığı dakikaya kadar parti organlarından gizlendi. Adayı birileriyle Kılıçdaroğlu belirler, Mv. olacağım beklentisiyle kimse de ses çıkarmaz.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN