Eskişehir'de kar beklenirken yağmur geldi

Eskişehir'de kar beklenirken yağmur geldi

Eskişehir'de hava sıcaklığının mevsim normallerinin üstünde seyretmesi sebebi ile beklenen kar yerini yağmura bıraktı.

Eskişehir’de hava sıcaklığının mevsim normallerinin üstünde seyretmesi sebebi ile beklenen kar yerini yağmura bıraktı.
Kentte hava sıcaklığını 8 dereceye kadar yükselirken, sabah saatlerinde başlayan ve öğleden sonra zaman zaman sağanak hale dönüşen yağmur bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu. Vatandaşlar yağıştan şemsiyelerini açarak korunurken hazırlıksız yakalananlar da saçak ve tentelerin altlarına sığındı, dükkanlara girdi. Bazı vatandaşlar ise kısa süreli yağan yağmurun ardından cadde ve sokaklarda oluşan su birikintilerinin üzerinden atlayarak geçmeye çalıştı.

14 DERECEYE KADAR YÜKSELECEK

Öte yandan, mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının ilerleyen günlerde artarak 14 dereceye kadar yükselmesi bekleniyor. Bugün gündüz 8 derece olarak ölçülen, gece ise eksi 2 dereceye inmesi beklenen hava sıcaklığı hafta sonu daha da artacak. Hafta sonu güneşli havalarla birlikte hava sıcaklığının 11 dereceye kadar yükselmesi bekleniyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tahminlerine göre önümüzdeki haftanın ilk günleri gündüz hava sıcaklığı 13-14 dereceye, gece sıcaklığı ise eski değerlerden artı 2-3 dereceye kadar yükselecek.

ESKİŞEHİR/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN