Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde hareketli dakikalar: Taksiden atlayıp intihara kalkıştı

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde hareketli dakikalar: Taksiden atlayıp intihara kalkıştı

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne taksi ile gelerek intihar etmek isteyen adam, taksici köprüde durmayınca seyir halindeki taksiden atladı. O anlar saniye saniye bir toplu taşıma otobüsünün kamerasına yansırken vatandaşlar adamı ikna etti.

Olay 13 Temmuz günü saat 16:00 sıralarında Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde gerçekleşti. İddiaya göre, Avrupa’dan Asya’ya seyir halinde olan bir ticari taksiden atlayan vatandaş, köprüde intihar etmek istedi.

Ticari taksiden atlayan vatandaş, korkuluklara doğru koşmaya başlayınca taksi şoförü ve diğer araç sürücüleri araçlarından inerek peşinden koştu. İntihar etmek isteyen vatandaşı köprüden atlayamadan yakalayarak yere yatıran diğer araç sürücüleri, uzun uğraşlar sonucunda vatandaşı intihardan vazgeçirdi. 

O ANLAR KAMERADA

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü üzerinde yaşanan olay, seyir halindeki bir özel halk otobüsünün güvenlik kameralarına yansıdı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN