Fethiye'de Ocak ayında deniz keyfi

Fethiye'de Ocak ayında deniz keyfi

Türkiye’nin büyük bölümünde kar ve soğuk hava etkisini sürdürürken, Muğla'nın Fethiye İlçesinde yaşayanlar ve az sayıdaki tatilci deniz keyfi yaşadı.

Bin 970 metre yüksekliğindeki Babadağ’da kar hala dururken, Ölüdeniz Mahallesi’nde vatandaşların yanı sıra bazı tatilciler deniz kenarlarında güneşlenip ocak ayı ortasında deniz keyfi yaşadı.

DENİZ SUYU 18 DERECE

Hava sıcaklığının 19, deniz suyu sıcaklığının 18 derece ölçüldüğü Ölüdeniz’de sıcak havayı fırsat bilen bazı vatandaşlar da Belcekız Plajı’nda denize girdi. Vatandaşlardan bazıları kumsalda güneşlenirken bazıları da yürüyüş yaparak kafelerde dinlendi. Macera tutkunları ise Babadağ’ın bin 200 metre pistinden yamaç paraşütüyle uçuş yaparak Ölüdeniz’i kuş bakışı izleme fırsatı buldu.

İstanbul’dan Ölüdeniz'e ailesiyle tatile gelen Fuat Yılmaz, "Güzelliği yaşamaya geldim.Ocak ayında da burası yazdan farksız, denize herkesin girmesini tavsiye ediyorum" dedi.

MUĞLA/DHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN