FETÖ’cülerin beklediği vaatlerin hepsi yalan

FETÖ’cülerin beklediği vaatlerin hepsi yalan

Cumhurbaşkanı Erdoğan günü Beştepe’deki ofisinde kabullerle geçirdi. Erdoğan önce Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Tunus Dışişleri Bakanı Hamis el-Cihinavi ve Irak Temsilciler Meclisi Başkanı Selim el-Cuburi’yi kabul ettikten sonra sırasıyla MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ile de ayrı ayrı görüştü. Görüşmelerde başta FETÖ ile mücadele olmak üzere Suriye ve Irak’taki gelişmeler ile PKK ile mücadelede masaya yatırıldı. Cumhurbaşkanı’na bu başlıklarda ayrıntılı sunum yapıldı.

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Meclis’te eski ve yeni milletvekilleri onuruna iftar verdi. İftar programında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girşimine değinerek  “FETÖ’cu hainlere ne oldu? Hepsi de cezaevlerinin demir parmaklıkları arasında günlerini geçiriyor, mahkemelerde hesap veriyorlar. Siz bakmayın onların mahkemelerde oynadıkları tiyatroya. Aylar, yıllar gelip geçecek. O bekledikleri bahar hiç gelmeyecek. Kulaklarına fısıldanan haberlerin, vaatlerin hepsinin bir yalandan ibaret olduğunu çok geçmeden anlayacaklar. Hepsini takip ediyor vakti geldiğinde gereğini yapıyoruz” dedi.  

Erdoğan’ın gündemindeki bir diğer önemli başlık da TBMM’nin gündemindeki İçtüzük değişikliğiydi. Erdoğan “Artık Meclis kapanmadan bana göre içtüzüğü Parlemento’nun halletmesinde büyük yarar var. Meclis tüzüğünü değiştirmeden diğer düzenlemeleri yapmamız bir hayli zor olacaktır. Bu şu veya bu parti meselesi değildir. Verimi arttırmak için bu adımları yapmak durumundayız. Aksi takdirde hesabı millete veriririz” ifadelerin kullandı. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN