Fettah Can kimdir? Eşi Cansu Kurtçu kimdir? Fettah Can nereli, kaç yaşında?

Fettah Can kimdir? Eşi Cansu Kurtçu kimdir? Fettah Can nereli, kaç yaşında?

Fettah Can kimdir? Eşi Cansu Kurtçu kimdir? Fettah Can nereli, kaç yaşında? Magazin gündeminde bu iki isim var. Tolga Çevik'in TOLGSHOW programının bu haftaki konuğu Fettah Can ve eşi Cansu Kurtçu oldu. Fettah Can kimdir? Eşi Cansu Kurtçu kimdir? Fettah Can nereli, kaç yaşında? gibi sorular ise programı takip edenler tarafından araştırılıyor. İşte Fettah Can ve eşi Cansu Kurtçu ile ilgili detaylar... 

Fettah Can kimdir? Eşi Cansu Kurtçu kimdir? Fettah Can nereli, kaç yaşında? merak ediliyor. Tolga Çevik'in TOLGSHOW programına konuk olan Fettah Can ve eşi Cansu Kurtçu magazin takipçilerinin en merak ettiği konular arasına girdi. Peki Fettah Can kimdir? Eşi Cansu Kurtçu kimdir? Fettah Can nereli, kaç yaşında?

Türkiye'nin en başarılı komedyenlerinden biri olan Tolga Çevik'in TOLGSHOW programının bu haftaki konuğu Fettah Can ve eşi Cansu Kurtçu oldu. Peki Fettah Can kimdir? Eşi Cansu Kurtçu kimdir? Fettah Can nereli, kaç yaşında? İşte merak edilen tüm detaylar...

18-09/02/fettah.jpg

FETTAH CAN KİMDİR, NERELİDİR, KAÇ YAŞINDADIR?

Yaklaşık 18 senedir besteci ve söz yazarı kimliği ile müzik sektörünün en çok aranan isimlerinden biri olarak tanıdığımız Fettah Can; Sezen Aksu, Hande Yener, Gülben Ergen, Sibel Can, Ebru Gündeş, Işın Karaca, İzel, Levent Yüksel, Emel Müftüoğlu, Murat Boz ve daha bir çok sanatçı ile çalışarak her sene müzik sektörüne uzun yıllar unutulamayacak şarkılar kazandırdı ve Türkiye'de bestecilik kariyerinde çok önemli bir yere sahip oldu.


"Hazine" ismini verdiği ilk albüm çalışmasıyla, geçtiğimiz sene yorumcu kimliğiyle bu işin de üstadı olduğunu kanıtladı. Fettah Can, başarılarını Türkiye sınırları içerisinde tutmayı tercih etmedi ve yine geçtiğimiz sene Yunanistan'ın en önemli sanatçılarının başında gelen Giorgos Mazonakis'in albümüne üç şarkısını verdi. Bu sayede Türkiye'ye ilk defa avrupadan besteci kategorisinde en büyük ödüllerden birini kazandırdı. Bu şarkılarla Yunanistan'da platin plak ödülüne layık görüldü. Yoğun ilgi üzerine bu yaz "Sana Affetmek Yakışır" isimli şarkısıyla sevenlerine bir sürpriz daha yaparak dijital platformlarda müzik severlerin beğenisine sundu."Sana Affetmek Yakışır" isimli başarılı single'ı ile uzun süre listelerin üst sırasında yer alan Fettah Can, söz ve müziği kendisine ait olan "Boş Bardak" isimli single'ını Kasım 2011'de yayımladı.Fettah Can 2012 Mart ayında yayınlanan "Aklımda Kalanlar" isimli albümünde, daha önce başka sanatçıların seslerinden dinlediğimiz şarkılarını yeniden yorumladı.

18-09/02/1031421_620x360.jpg
CANSU KURTÇU KİMDİR, NERELİDİR, KAÇ YAŞINDADIR?

Cansu Kurtçu 4 Eylül tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. İlkokuldan itibaren konservatuvara girmek isteyen Cansu Kurtçu'nun hayali Ankara Devlet Konservatuvarı'na girmesiyle gerçek oldu. Gitar bölümünde okurken, konservatuvardan ayrılan Cansu Kurtçu, İstanbul'a taşındı. Bu dönemde Anadolu Lisesi'nde eğitimine devam eden Cansu Kurtçu, müziği hiç bırakmadı ve özellikle gitar üzerine çalışmalarına devam etti.


Lise eğitiminin ardından Radyo, Sinema ve Televizyon okumaya başlayan Cansu Kurtçu, okulun henüz ilk aylarında özel televizyon kanalında çalışmaya başladı. Aynı zamanda beste yapmaya devam eden Cansu Kurtçu'nun hayatı hayran olduğu İskender Paydaş ile kesişince değişti. Bu tanışmanın ardından İskender Paydaş ile çalışmaya başlayan Cansu Kurtçu, proje tasarlamaya ve basın danışmanlığı yapmaya başladı. İskender Paydaş ile çalışmaya başlamasıyla kariyeri hızla yükselişe geçen Cansu Kurtçu, CNS Ajans adında bir organizasyon şirketi kurdu ve önemli projelere imza atmaya başladı.


Ancak hayalinde müzik olan Cansu Kurtçu, organizasyon işinden ileride vazgeçti ve Fettah Can ile birlikte CF Müzik adlı prodüksiyon şirketi kurdu.Cansu Kurtçu tarafından yapılan şarkılar bu dönemden sonra Gülben Ergen, Murat Boz, Demet Akalın gibi isimler tarafından seslendirilmeye başlandı. Aynı zamanda prodüksiyon işleri yapmaya devam etti. 2011 yılında kendi albümü His'i yapan Cansu Kurtçu 2013 yılında ise Batak adlı single ile beğeni kazandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN