Fransız Konsolosluğu aracına ok gibi saplandı

Fransız Konsolosluğu aracına ok gibi saplandı

İstanbul Beyoğlu'nda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği minibüs kaldırıma çıkarak korkuluklara çarptı. Korkuluklardan kopan demir parçaları da Fransız Konsolosluğu'na ait otomobilin arka kapısına ok gibi saplandı.

Korkulukların kopan parçaları karşı şeritten gelen Fransız Konsolosluğu'na ait otomobile saplandı.

ŞANS ESERİ YARALANMADI

Minibüs şoförü yaralanırken, konsoloslukta görevli şoför mucize eseri yara almadan kurtuldu.

Tarlabaşı Bulvarı'ndan Taksim yönüne giden 34 DV 0864 plakalı minibüsün şoförü, İngiliz Konsolosluğu’nun bulunduğu virajda direksiyon hakimiyetini kaybederek boyu birbirinden ayıran kaldırıma çıktı ve korkuluklara çarptı.

Minibüs şoförü direksiyon başında sıkışarak yaralanırken, konsolosluğa ait otomobili kullanan şoför şans eseri yara almadı.

18-05/22/resized_47f92-341c952a25.jpg

Hürriyet'in haberine göre, korkuluklardan kopan demir parçaları, sola dönmek için bekleyen 34 CC 2086 plakalı, Fransız Konsolosluğu'na ait otomobilin arka kapısına ok gibi saplandı.

Minibüsün şoförü sağlık ekipleri ve vatandaşlar tarafından direksiyondan çıkartılarak hastaneye kaldırıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN