Gaga Bulut kimdir? Gagabulut lakaplı Bulut Altuğ kimdir ve neden gözaltına alındı?

Gaga Bulut kimdir? Gagabulut lakaplı Bulut Altuğ kimdir ve neden gözaltına alındı?

Gaga Bulut lakaplı Bulut Altuğ kimdir? Gagabulut neden gözaltına alındı? Sosyal medyada onbinlerce takipçisi olan Bulut Altuğ'un gözaltına alınmasının ardından kim olduğu araştırılmaya başlandı. Gagabulut hakkındaki bilgileri ve gözaltına alınmasının nedenini haberimizde sizlerle paylaşıyoruz.

Gaga Bulut kimdir? Sosyal medya fenomenlerinden biri olan Gagabulut lakaplı Bulut Altuğ, İzmir Emniyet ekiplerince gözaltına alındı. Peki Gagabulut kimdir ve neden gözaltına alındı? İşte tüm detaylar.

GAGABULUT NEDEN GÖZALTINA ALINDI?

İzmir'de, para karşılığında erkek çocukları öpüştürüp bu görüntüleri de sosyal medya hesabından paylaşan 'Gagabulut' lakaplı Bulut Altuğ müstehcenlik suçu işlediği gerekçesiyle gözaltını alındı. 

İzmir'de, sosyal medya fenomeni olarak bilinen 'Gagabulut' lakaplı Bulut Altuğ, özellikle Kordon Boyu'ndaki çimlerde oturan erkek çocuklarına para verip birbirleriyle öpüştürdükten sonra bu anların görüntülerini de sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşılan bu görüntüleri izleyen çok sayıda sosyal medya kullanıcısı da paylaşımlarda bulunarak duruma tepki gösterdiği. Bunun üzerine İzmir Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Müstehcenlik suçu işlediği gerekçesiyle gözaltına alınan Bulut Altuğ'u ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN