Gaziantep'de damat katliamı: Ölü taklidi yaparak kurtuldu

Gaziantep'de damat katliamı: Ölü taklidi yaparak kurtuldu

Gaziantep'in Nizip ilçesinde boşanma aşamasındaki damat, tartıştığı eşi, kayınvalidesi ve kayınpederini silahla vurup öldürdü, kayınbiraderini ise yaraladı. Katliamdan sonra kızını alarak kayıplara karışan damat yakalanırken, yaralanan kayınbiraderin ise, ölü numarası yaparak kurtulduğu belirlendi.

Olay, bu sabah Gaziantep'in Nizip ilçesinde meydana geldi. İşsiz Eyyüp Y., boşanma aşamasında olduğu ve bugün duruşması olduğu belirlenen eşi Gülşen Y.'den 1 yaşındaki ismi öğrenilemeyen kızını istedi.

EŞİ, KAYINVALİDE VE KAYINPEDERİNİ ÖLDÜRDÜ

Gülşen Y.'nin olumsuz yanıt verdiği Eyyüp Y., tüfekle eşinin kaldığı kayınpederi Bekir Köse'nin evini basıp rastgele ateş açtı. Açılan ateşle tüfekten çıkan saçmalara hedef olan Eyyüp Y.'nin eşi Gülşen Y. ile kayınpederi Bekir Köse ve kayınvalidesi Gülsüm Köse hayatını kaybetti, kayınbiraderi Yunus Köse yaralandı.

18-06/20/esini-kayinpederi-ve-kayinvalidesini-oldurup-kizini-alarak-kacti-2-_3363_dhaphoto9.jpg

KIZINI ALARAK KAÇTI

Eyyüp Y., katliamın ardından kızını da alıp kayıplara karıştı. Silah seslerini duyanların ihbarıyla eve gelen sağlık görevlileri, yaşamını yitiren çift ile kızının cesetlerini yapılan incelemenin ardından otopsi için morga götürdü. 

18-06/20/20180620_2_31000812_34839168.jpg

KISA SÜRE SONRA YAKALANDI

Gaziantep'in Nizip ilçesinde, boşanma aşamasındaki eşi Gülşen Y. ile kayınpederi Bekir Köse ve kayınvalidesi Gülsüm Köse'yi öldürüp, kayınbiraderi Yunus Köse'yi de yaraladıktan sonra 1 yaşındaki kızını yanına alarak kaçan özel güvenlik görevlisi Eyyüp Y.'nin yakalanması için güvenlik güçleri çalışma yaptı.

18-06/20/esini-kayinpederi-ve-kayinvalidesini-oldurup-kizini-alarak-kacti-2-_3363_dhaphoto6.jpg

Ekipler, mobese kamerası görüntülerini izlerken yanındaki kızıyla şüpheli tavırlar sergileyen bir kişiyi fark etti. İncelemede, bu kişinin Eyyüp Y. olduğu belirlendi. Hemen harekete geçen ekipler, Eyyüp Y.'yi yakalayıp gözaltına aldı. Şüphelinin 1 yaşındaki kızı, yakınlarına teslim edilirken, Eyyüp Y. ise sorgulanmak üzere jandarma karakoluna götürüldü. 

18-06/20/20180620_2_31000812_34839170.jpg

ÖLÜ NUMARASIYLA KURTULMUŞ

Gaziantep'in Nizip ilçesinde boşanma aşamasındaki eşinin kaldığı kayınpederinin evini tüfekle tarayıp eşi Gülşen Y. ile kayınpederi Bekir Köse ve kayınvalidesi Gülsüm Köse'yi öldüren Eyyüp Y.'nin ateş açtığı yaralanan kayınbiraderi Yunus Köse, Nizip Devlet Hastansi'ndeki ilk müdahalesinin ardından Gaziantep'e sevk edildi. Köse'nin hastanedeki tedavisi devam ediyor.

18-06/20/aw424105_02.jpg

Yaralanan kayınbirader Yunus Köse'nin, katliamdan ölü numarası yaparak kurtulduğu belirlendi. Köse'nin tüfekten çıkan saçmalarla yaralandıktan sonra hareketsiz şekilde bekleyip, ölü taklidi yaptığı ve eniştesi Eyyüp Y.'nin kızını alıp, evden ayrıldıktan sonra komşularından yardım istediği ortaya çıktı.

18-06/20/20180620_2_31014952_34864608.jpg

Yakalanan katil zanlısı Eyyüp Y., İlçe Jandarma Komutanlığı'ndaki ifadesinin ardından hastanede sağlık kontrolünden geçirildi. İşlemleri tamamlanan Eyyüp Y., güvenlik önlemleri arasında adliyeye sevk edildi. Çelik yelek giydirilerek adliyeye getirilen Eyyüp Y., çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

AJANSLAR

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN