Gaziantep’te ev, iş yeri ve oto farelerine operasyon: 13 gözaltı

Gaziantep’te ev, iş yeri ve oto farelerine operasyon: 13 gözaltı

Gaziantep’te Emniyet Müdürlüğü tarafından kentteki hırsızlık olaylarına yönelik yapılan operasyonlarda toplam 13 kişi gözaltına alındı.

Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği tarafından yapılan operasyonlarda ikametten hırsızlık olayları ile ilgili 6 şüpheli, iş yerinden hırsızlık vakaları ile ilgili ise 2 şahıs olmak üzere toplam 8 kişi yakalandı. Gözaltına alınan şüphelilerden 5’i çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Sarıgüllük Mahallesi’nde bir araçtan 20 bin TL paranın çalınması olayı ile ilgili ise 2 şüpheli şahıs polis ekipleri tarafından yakalandı.

Yakalanan şüpheli şahıslardan ruhsatsız tabanca ile 15 adet dolu fişek ele geçirildi. Şahıslar yapılan yasal işlemler sonrası adli makamlara sevk edildi. 15 Temmuz Mahallesi’nde bir otomobilde meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili 1 şüpheli şahıs olayda kullandığı araç ile birlikte yakalandı. Gözaltına alınan şahsın Batıkent Mahallesi’nde meydana gelen bir başka kapkaç olayını da gerçekleştirdiği tespit edildi. Şüpheli hakkında yapılan işlemlerden sonra adli makamlara sevk edildi. Buradaki inceleme sonucunda şahıs tutuklandı. Eydibaba Mahallesi’nde yakalanan 2 ise şahıstan 3 adet çalıntı bilgisayar bilgisayar ele geçirildi. Bilgisayarların İncilipınar Mahallesi’nde çalınan malzemeler olduğu tespit edilirken, şüpheli şahıslar haklarında yasal işlemler yapılmak üzere adli makamlara sevk edildi.

GAZİANTEP/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN