Gaziantep'te kayyum atanan holdingin 1 milyon lirası bulundu

Gaziantep'te kayyum atanan holdingin 1 milyon lirası bulundu

Gaziantep'te kayyum atandıktan sonra TMSF'ye devredilen Naksan holdingin kurye aracından çalınan 130 bin lira ve 230 bin dolar parası bulundu.

Naksan Plastik firmasının kuryesi İbrahim K., geçen 6 Aralık’ta, öğle saatlerinde ödeme yapmak için Karagöz Caddesi’ndeki bir banka şubesine gitti. İddiaya ilişkin İbrahim K., otoparka bıraktığı aracın yanına döndüğünde, araçta bulunan 130 bin lira ve 230 bin doların çalındığını fark etti.

PARANIN NASIL BULUNDUĞUYLA İLGİLİ AÇIKLAMA YAPILMADI

İhbar üzerine olayla ilgili çalışma yapan polis, kurye İbrahim K.’yi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından İbrahim K. tutuklanırken, verdiği ifadelerle yola çıkan polisler, yaptıkları çalışmayla çalınan 130 ile 230 bin doları buldu. Para, şirkete teslim edildi.

Naksan Holding’den konuyla ilgili yapılan açıklamada, polise teşekkür edilirken, paranın teslim alındığı belirtildi. Paranın nasıl bulunduğuyla ilgili açıklama yapılmadı. 

GAZİANTEP/DHA 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN