Genç kız yaşlı kadını önce darp sonra gasp etti | Ankara haberleri

Genç kız yaşlı kadını önce darp sonra gasp etti | Ankara haberleri

Ankara'da yolda yürüyen yaşlı kadına saldırarak dakikalarca darp eden ve çantasını gasp eden genç kız vicdanları sızlattı. Genç kızın yaşlı kadına acımasızca saldırdığı anlar, güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Dün sabah saatlerinde Ankara’nın Altındağ ilçesi Örnek Mahallesi Adalıhalil Caddesi’nde yürüyen yaşlı kadın S.Y. (73), kendisine yaklaşarak çantasını gasbetmeye çalışan genç kız P.C (17) ile mücadele etmeye başladı.

400 LİRASINI ÇALDI

Aldığı darbeler sonucu yere düşen S.Y’yi tekmeleyen şüpheli, çantayı alamayınca önce olay yerinden uzaklaştı. Ardından yeniden yaşlı kadının yanına dönen genç kız, S.Y’ye bir kez daha saldırdı. Yaşlı kadını dakikalarca darbeden şüpheli, uzun uğraşları sonucu içinde 400 lira bulunan çantayı alarak kaçtı.

OLAY ANI KAMERADA

Çevredeki güvenlik kameralarına da yansıyan görüntülerde, gasp yaşandığı sırada caddeden geçen bir araç sürücüsünün yoluna kayıtsızca devam ettiği görüldü.

İhbar üzerine olay yerine gelen Ankara Emniyet Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kamerası görüntüleri ve çevrede yaptıkları araştırma sonucu şüpheli P.C’nin eşkalini tespit etti.

1 SAATTE YAKALANDI

Çalışma başlatan ekipler olaydan bir saat sonra P.C’yi aynı bölgede yakaladı. Gözaltına alınan ve çeşitli suçlardan kaydı bulunduğu öğrenilen P.C, yaşının 18’den küçük olması nedeniyle Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edili. Şüphelinin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

ANKARA/AA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN