Göksel Aşan kimdir? Mesleği ne? Finans Ofisi Başkanlığ'na atanan Göksel Aşan kaç yaşında ve nereli?

Göksel Aşan kimdir? Mesleği ne? Finans Ofisi Başkanlığ'na atanan Göksel Aşan kaç yaşında ve nereli?

Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanlığı'na atanan Prof. Dr. Göksel Aşan kimdir? Mesleği ne? sorularının cevabının yanı sıra vatandaşlar 'Göksel Aşan kaç yaşında ve nereli?' sorularının yanıtını da araştırıyor. Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanlığı'na atanan Göksel Aşan'a dair edilen detayları yazımızda bulabilirsiniz.

Haberimizde Finans Ofisi Başkanlığ'na atanan 'Göksel Aşan kaç yaşında ve nereli? Göksel Aşan kimdir? Mesleği ne?' sorularının yanıtını bulabilirsiniz. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün gece yayınlanan karar ile Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanlığı'na Prof. Dr. Göksel Aşan'ı atadı. Bu atamadan sonra Göksel Aşan'ın kariyeri ve yaptıkları merak konusu oldu. İşte vatandaşların merak ettiği Göksel Aşan hakkındaki ayrıntılar...

18-10/16/goksel-asan-kimdir.jpg

GÖKSEL AŞAN KİMDİR? 

24 Temmuz 1966 tarihinde İstanbul’da doğdu. Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Maliye Bölümünde 1987 yılında tamamladı. Bunun ardından İstanbul Üniversitesi Maliye Bölümünde yüksek lisans eğitimi 1991 yılında tamamladı. Doktora eğitimini 1991-1998 yılları arasında İstanbul Üniversitesi’nde Kamu Maliyesi alanında tamamladı.

1988-1998 yılları arasında İstanbul Üniversitesi’nde araştırma görevlisi olarak çalışan Göksel Aşan, doktora derecesini aldıktan sonra 1998 yılından itibaren İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde öğretim üyesi olarak görev aldı. 2008 yılnda "Doçent" olan Göksel Aşan, 2017 ise yılında Prof. Dr. unvanını almıştır.

Uzun yıllardır İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde çeşitli görevler alan Göksel Aşan, buranın yanı sıra İstinye Üniversitesi ve Aydın Üniversitesi’nde de dersler vermiş ve farklı görevlerde bulunmuştur.

16 Ekim 2018 tarihinde Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanlığına atanmıştır.

18-10/16/cumhurbaskanligi-calisma-ofisleri.jpg

CUMHURBAŞKANLIĞI OFİSLERİ KURULDU 

Cumhurbaşkanlığına bağlı, özel bütçeli, kamu tüzel kişiliğini haiz, İdari ve mali özerkliğe sahip, Dijital Dönüşüm Ofisi, Finans Ofisi, İnsan Kaynakları Ofisi ve Yatırım Ofisi kuruldu.

Cumhurbaşkanlığı Teşkilatı Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Kararnamenin Cumhurbaşkanlığı Ofislerinin kuruluşuna ilişkin bölümüne göre, verilen görevleri yerine getirmek üzere Cumhurbaşkanlığına bağlı, özel bütçeli, kamu tüzel kişiliğini haiz, İdari ve mali özerkliğe sahip, Dijital Dönüşüm Ofisi, Finans Ofisi, İnsan Kaynakları Ofisi ve Yatırım Ofisi kuruldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN