Göksel Sönmezocak vefat etti! Göksel Sönmezocak kimdir, neden öldü?

Göksel Sönmezocak vefat etti! Göksel Sönmezocak kimdir, neden öldü?

Göksel Sönmezocak'ın vefat ettiği haberi geldi. Peki Göksel Sönmezocak kimdir, neden öldü, kaç yaşında? Bir çok ünlü isme beste yapan Göksel Sönmezocak'ın vefatı sevenlerini üzdü. Ünlü bestekar hakkındaki bilgileri haberimizde sizlerle paylaşıyoruz.

Göksek Sönmezocak vefat etti. Peki Göksek Sönmezocak kimdir, kaç yaşında ve neden öldü? Çok sayıda bestesi ünlü isimler tarafından okunan Göksel Sönmezocak, çoklu organ yetmezliğinden yaşamını yitirdi. Acı haberi 'sanat dünyasının felaket tellalı' olarak anılan Onur Akay duyurdu.

Ses sanatçısı Onur Akay, twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Sanatçı arkadaşımız Göksel Sönmezocak’ı, amansız bir hastalık neticesinde, çoklu organ yetmezliğinden bugün sabaha karşı kaybettik. Tuğba Özay’ın çok sayıda şarkısının bestecisi olan Göksel'in cenazesi, bugün Karacaahmet Şakirin Camii'nden ikindi namazından sonra uğurlanacak” ifadelerini kullandı.

Aynı zamanda ses sanatçılığı ve müzik öğretmenliği de yapan Göksel Sönmezocak, Tuğba Özay’ın 'Hoşçakal Bayım', 'Yargısız İnfaz', 'İnançsız Aşklar', 'Maske', 'Tatil' gibi çok sayıda şarkısının da bestecisiydi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN