Güzel havayı fırsat bilenler sahillere akın etti

Güzel havayı fırsat bilenler sahillere akın etti

Hava sıcaklığının 20 dereceyi bulmasıyla birlikte güzel havayı fırsat bilen İstanbullular sahillere akın etti. Vatandaşların yoğunluğu sebebiyle Kadıköy-Beşiktaş motor iskelesi tıklım tıklım doldu. Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi’nde insan adeta insan seli oluştu.

Hava sıcaklığı bugün İstanbul'da 19-20 derecelere çıktı. Güzel havayı fırsat bilen İstanbullular sahil kesimlerine ve yeşil alanlara akın etti. Taksim İstiklal Caddesi’nde ise adeta insan seli oluştu.

18-03/18/222.jpg

Pazar gününü bahar güneşinde bir gezintiyle değerlendirmek isteyenler sahil kenarlarına akın etti. Beşiktaş’ta kimileri yeşil alanlarda oturmayı tercih ederken kimileri ise boğaza karşı oturarak manzaranın tadını çıkardı. Beşiktaş-Kadıköy motor iskelesinde ise yoğunluktan adım atacak yer kalmadı. Anadolu yakasına geçmek isteyenler uzun süre oluşan kuyrukta beklemek zorunda kaldı. Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi’nde insan adeta insan seli oluştu.

18-03/18/444.jpg

İSTANBUL/DHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN