Halk otobüsünde kalp krizi geçiren yolcuyu, şoför hastaneye ulaştırdı

Halk otobüsünde kalp krizi geçiren yolcuyu, şoför hastaneye ulaştırdı

Bursa'da bindiği özel halk otobüsünde kalp krizi geçiren kadın yolcuyu, aracın güzergahını değiştiren şoför hastaneye ulaştırdı. O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansırken, yolcunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İbrahim Türken yönetimindeki özel halk otobüsüne binen bir kadın yolcu, birkaç dakika sonra aniden fenalaştı. Yolcuların bilgilendirdiği Türken, güzergahının dışına çıkıp, diğer duraklara uğramadan kadın yolcuyu İnegöl Devlet Hastanesi'ne götürdü.

Acil serviste ilk müdahalesi yapılan, üzerinden kimlik çıkmayan yolcunun kalp krizi geçirdiği saptandı. Tedavisi süren kadının, sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

O ANLAR SANİYE SANİYE KAYDEDİLDİ

Kadının fenalaştığı anlar ve hastaneye götürülürken yaşananlar ise saniye saniye otobüsün güvenlik kamerasına yansıdı.
O anları anlatan otobüs şoförü İbrahim Türken, "Teyze araca bindi. Binerken zorlanınca yolcular yardımcı oldular. 3 dakika sonra teyze bayıldı, kalp rahatsızlığı varmış. O sırada karar aldım ve hızla hastaneye gitmek üzere yola çıktım. Acil servise götürdük. Tedavi altına alındı. Kalp rahatsızlığı olan bir insan için duracak vakit yoktu, biz de insanlık görevimizi yerine getirdik" dedi.

BURSA/DHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN