Hangi üniversite kaç personel alıyor?

Hangi üniversite kaç personel alıyor?

Sayıları hızla artan üniversiteler her yıl binlerce personel alıyor. Hem özel hem de devlet, üniversitelerin personel alımı ilanlarını gün gün Basın İlan Kurumu sayfasından takip edilebiliyor. Başvuru şartları, sınav tarihleri ve diğer detayları bu sayfadan takip edebilirsiniz. Personel alımı ilanlarını üniversite ve illere göre arayabilirsiniz. İşte yapmanız gerekenler...

Hangi üniversite kaç personel alıyor? Üniversitelerin personel alım ilanlarına nasıl ulaşılır? Eğitim ilanları hem KPSS'li hem de KPSS'siz personel alan üniversite ve diğer okullarda çalışmak isteyenler tarafından sık sık aranıyor. Üniversitelerin personel alım ilanları artık Basın İlan Kurumu'nun ilanlara yer verdiği internet sitesi ilan.gov.tr adresinde kolayca ulaşılabilecek şekilde yeniden düzenlendi. 

Gazetelere kanunen verilmek zorunda olan ilanlar, kategorilere göre sıralama, il seçimi gibi arama seçenekleriyle kullanıcılar için ulaşılabilir hale getirildi. 

Peki üniversitelerin il il personel alımı, hangi üniversitenin kaç personel aldığı gibi bilgilere tek bir sayfada nasıl ulaşılır. Yapmanız gereken aşağıdaki linke tıklayarak Basın İlan Kurumu'nun sayfasına ulaşmak ve istediğiniz kategorileri seçmek. 

İL İL ÜNİVERSİTELERİN PERSONEL ALIM İLANLARINA DETAYLI OLARAK BURADAN BAKABİLİRSİNİZ

Örneğin yukarıdaki linke tıklayarak haberimize konu olan kabu ve vakıf üniversitelerinin personel alım ilanlarına ulaşabilirsiniz. Açıklan sayfada sol taraftaki KATEGORİLER başlığı altındaki Kamu Personeli Alımı ve Eğitim İlanları'nı tıklayarak bütün seçenekleri görebilirsiniz. Üstteki sıralama seçeneği ile en yeniden en eskiye en eskiden en yeniye sıralama yapabilirsiniz.

18-11/27/basin-ilan-kuru-ilan.jpg

Ayrıca aramayı kaydet seçeneği ile de (siteye abone olmayı gerektirmektedir) sonuçları kendiniz için kaydedebilirsiniz. Her hangi bir gazetede çıkmış herhangi bir ilanı da sayfanın sol tarafındaki bölümden arama yapma imkanı bulunmaktadır. 

Sadece üniversitelerin personel alımı değil kamu kurumlarının memur alımlarına da buradan ulaşabilirsiniz. Hangi ilde hangi kamu kurumu kaç memur ya da sözleşmeli personel alıyor, tek sayfada görebilirsiniz. Bunun için aşağıdaki linke tıklamanız yeterli: 

İL İL MEMUR ALIMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN