Hatay'da 4,4 büyüklüğünde deprem | Son depremler

Hatay'da 4,4 büyüklüğünde deprem | Son depremler

Alınan bilgiye göre Hatay'ın Erzin İlçesi'nde 4,4 deprem meydana geldi. Yaralı veya can kaybı yaşanmadığı bildirildi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü’nün merkez üssünü Hatay’ın Erzin İlçesi Yeşiltepe Mahallesi olarak saptadığı deprem, saat 00.06’da meydana geldi. Yerin 7.4 kilometre derinliğinde olan deprem, Erzin’in yanı sıra çevre ilçeler ve Osmaniye’de de hissedildi. Depremde can ve mal kaybı olmadı.

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi ise 4.4 büyüklüğündeki depremin merkez üssünü Osmaniye’nin Toprakkale ilçesi olarak açıkladı.

DHA

TÜRKİYE'DEKİ SON DEPREMLER

Yeryüzünde her an çok sayıda sarsıntı meydana geliyor. Dünya üzerindeki bir çok deprem hissedilmiyor ama teknoloji sayesinde bunları tespit etmek mümkün. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü (KRDAE) Türkiye'de son depremlerin tamamını takip ediyor ve verilerini kayıt altına alıyor. Bu verilere göre olası deprem durumlarına yönelik önlemler alınabiliyor.

Türkiye'de yaşanan depremlerin nerede ve nasıl gerçekleştiğini aşağıdaki linkten öğrenebilirsiniz.

TÜRKİYE'DEKİ SON DEPREMLER

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN