Hem dilenip hem de uyuşturucu satan kadın yakalandı

Hem dilenip hem de uyuşturucu satan kadın yakalandı

İstanbul Fatih'te dilenci kılığına girerek kucağında bebeğiyle uyuşturucu madde satan İran uyruklu kadın, polis ekiplerince yakalandı. Uyuşturucu satıcısı kadına kocasının müşteri getirdiği öğrenildi.

Güven Timleri Şube Müdürlüğü görevlilerince 24 Mart günü saat 15.00 sıralarında Fatih’te durumundan şüphe edilen iki kişi takibe alındı. Bir süre takip edilen şahısların Valide Sultan Camii’ne girdikleri görüldü.

Şüpheliler, cami avlusunda kucağında bir bebekle oturan dilenci kadının yanına giderek para uzattı. Şahısların dilenci kadından uyuşturucu madde aldığının görülmesi üzerine polis ekipleri harekete geçerek, dilenci kadını ve 2 şüpheliyi gözaltına aldı.

17-03/28/screenshot_5-1490700659.png

KUCAĞINDA BEBEĞİYLE UYUŞTURUCU SATTI

Cami avlusunda dilenen N.M. (33) isimli kadının dikkat çekmemek için dilenci kılığına girdiği ve kucağında 1 buçuk yaşındaki bebeğiyle uyuşturucu sattığı belirlendi. Yanına gelen 2 şüpheliden bir tanesinin ise dilenci kadının kocası olduğu ve kadına müşteri getirdiği tespit edildi.

Uyuşturucu madde satın alan kişi ile dilenci kadının kocasının Gürcistan uyruklu, N.M. (33) isimli dilenci kadının ise İran uyruklu olduğu tespit edildi.

17-03/28/screenshot_4-1490700665.png

Gözaltına alınan şahıslar emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilirken, N.M. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Dilenci kadının kocası ve uyuşturucu madde satın alan şahıs ise serbest bırakıldı.

Yakalanan şahısların üzerinde yapılan aramalarda toplamda 8.01 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

İSTANBUL/İHA 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN