HSYK tarafından ihraç edilen 16 hakim ve savcı adliyeye sevk edildi

HSYK tarafından ihraç edilen 16 hakim ve savcı adliyeye sevk edildi

Terör örgütü FETÖ'yle bağlantılı oldukları gerekçesiyle 17 Mart'ta ihraç edilen ve gözaltına alınan 8 hakim ve 6 savcı emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

HSYK tarafından FETÖ bağlantılı olduğu gerekçesiyle Türkiye genelinde ihraç edilen 202 hakim ve savcıdan etkin pişmanlıktan yararlanarak tanıklıkta bulunanların ifadesi doğrultusunda Samsun Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında Çorum, Trabzon, Sinop, Trabzon, Giresun, Tokat ve Amasya illerinde görevli Hakimler C.S., S.B., A.A., B.D., Y.Ü., N.U., E.Y. ve M.H. ile Cumhuriyet Savcıları S.P., M.N., M.Ş., Ö.D., Y.B., E.A., M.B. ve H.İ.M. Cumartesi gözaltına alınarak Samsun’a getirilmişti.

17-03/20/sa.jpg

Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından 16 hakim ve savcı bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN