İBB taşeron kadro sonuçları: Kadroya geçen isim listesi | İSMEK kadro listesi açıklandı mı?

İBB taşeron kadro sonuçları: Kadroya geçen isim listesi | İSMEK kadro listesi açıklandı mı?

İBB taşeron kadro sonuçları belli oldu mu herkes bunu merak ediyor. Taşerondan kadroya geçirilecek kişilerin isim listesi bir bir açıklanıyor. İBB taşeron haberleri sitemizde. İstanbul Büyükşehir Belediyesi de en çok başvuru alan ve bu anlamda rekor kıran kurum olarak taşerondan kadroya geçen isim İBB taşeron listesini açıklaması beklenen en önemli kurumdu. Diğer kurumlar gibi yavaş yavaş taşerondan kadroya geçenlerin isim listesini de açıklıyorlar. İSMEK'de taşerondan kadroya geçen isim listesini açıklayacak olan diğer kurumlardan. İşte İBB taşeron kadro sonuçları hakkındaki tüm gelişmeler

İBB taşeron kadro sonuçları ne zaman açıklanacak 22 Mart perşembe günü itibarıyla İBB taşeron kadro sınavı sona erdi. Şimdi de  İBB taşerodan kadroya geçen isim listesini açıkladı mı herkes bunu merak ediyor. Taşerondan kadroya eleman alımı yapılacağı açıklandıktan sonra rekor başvuru İBB taşeron için yapıldı. Şimdi gözler de İBB taşerondan kadroya alınan isim listesine çevrildi. Bütün başvuru yapan binlerce kişi İSMEK ve İBB'nin taşerondan kadroya geçirdiği isim listesini merak ediyor.  İBB taşeron kadro sonuçları hakkındaki tüm gelişmeler haberimizde...

İBB taşeron kadro listesi İSMEK ve İBB resmi sitesinde duyurular bölümünde yer alacak. Açıklandığı anda İBB taşeron listesini yine sitemizde bulabilirsiniz. İBB kadro duyurularından haberdar olmak için sitemizi takip edebilirsiniz. 

18-03/22/taseron-sinav-sonuclari-2-1521748078.jpg

2018 İBB KADROSUNA GEÇEN TAŞERON İŞÇİLERİNİN LİSTESİ

2018 sene itibariyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi kadrosuna geçen İBB taşeron kadro sonuçları 27 Mart tarihi itibarıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin internet sitesinden İBB taşeron listesi olarak yayınlanacak. Binlerce İBB taşeron işçinin merakla beklediği kadro sonuçları tek tek açıklanıyor. Konya Orman Genel Müdürlüğü'nden sonra İzmir Valiliği de kadroya geçen taşeron işçileri açıklandı. Fakat İBB taşeron kadro listesini henüz açıklamadı. Önümüzdeki  hafta içerisinde açıklanması beklenen liste belli olur olmaz haberimizde yer alacaktır.

KADROYA GEÇEMEYEN TAŞERON İŞÇİLER NE YAPACAK?

İBB ktaşeron kadroda ismi bulmayan taşeron işçiler 3 gün içerisinde listeye itiraz edecek. Dilekçe yazan taşeron işçiler daha sonra sonuçları bekleyecek.

Konya Orman Genel Müdürlüğü'nden sonra İzmir Valiliği de kadroya geçen taşeron işçileri açıklandı. Henüz belediyelerden taşeron işçilerle ilgili bir açıklama gelmedi. Fakat en çok başvuru İBB'ye yapıldı. 

18-03/22/taseron-sinav-sonuclari-1-1521748050.jpg

KADRO ALINMA TAKVİMİ NASIL İŞLEYECEK?

İBB Kadro için başvuranları gösteren kesin listeler, 24 Şubat-2 Mart 2018 tarihleri arasında askıya çıktı.

Başvuranlar, 3 Mart-22 Mart 2018 tarihleri arasında taşeron kadro sınava girdi.  Sınavın ardından, 23 Mart-26 Mart 2018 tarihleri arasında itirazlar alınacak ve 27-31 Mart 2018 tarihleri arasında itirazlar incelenerek kesin sonuç açıklanacak. Güvenlik soruşturmasıyla birlikte tüm bu aşamaların ardından, hak sahipleri 2 Nisan'da işi başı yapacak.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN