İçişleri Bakanlığı: 64 terörist etkisiz hale getirildi

İçişleri Bakanlığı: 64 terörist etkisiz hale getirildi

İçişleri Bakanlığı terör örgütlerine yönelik yapılan operasyonda bir haftada 64 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Operasyonlarda bin 45 operasyonda 5 bin 649 kişi gözaltına alındı.

İçişleri Bakanlığı, son bir haftada ülke genelinde yürütülen  operasyonlara ilişkin açıklama yaptı.  Bakanlık açıklamasında Jandarma Özel Harekât (JÖH), Polis Özel Harekât (PÖH), Jandarma Komando Birlikleri ile İç Güvenlik operasyonları çerçevesinde Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Hava ve Kara unsurlarınca bin 455 operasyon yapıldığını açıkladı. Bakanlık terör örgütlerine yardım/yataklık yaptığı ve örgütlerle irtibatlı olduğu değerlendirilen 859’u terör (PKK/KCK 131, Aşırı sol 16, DEAŞ 69, FETÖ/PDY 643), 4.645’i Uyuşturucu ve Kaçakçılık suçlarından, 145’i Düzensiz Göçle Mücadele Kapsamında olmak üzere toplam 5 bin 649 kişi gözaltına alındığını bildirdi.  

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN