İçişleri Bakanlığı'ndan Vali Avni Coş haberine yalanlama

İçişleri Bakanlığı'ndan Vali Avni Coş haberine yalanlama

İçişleri Bakanlığı Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş'un da aralarında bulunduğu bazı valilerin pasaportlarının FETÖ soruşturması kapsamında iptal edildiği yönündeki haberleri yalanladı.

İçişleri Bakanlığı Devlet Denetleme Kurulu’ndan valilerle ilgili bakanlığa intikal eden bir soruşturma olmadığını belirterek, valilerin pasaportlarının tahdidinin söz konusu olmadığını bildirdi. İçişleri Bakanlığı’ndan konuya ilişkin yapılan yazılı açıklama, şöyle:

“Bugün bir gazetede yer alan valilerin pasaportlarına tahdit konulduğuna ilişkin haberlerle ilgili olarak Devlet Denetleme Kurulu’ndan adı geçen valilerimizle ilgili bakanlığımıza intikal eden bir soruşturma mevcut olmayıp, pasaportlarının tahdidi söz konusu değildir” denildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN