İki kızı öldürülen acılı anne feryat etti: Çocuklarımı caniden kurtaramadım

İki kızı öldürülen acılı anne feryat etti: Çocuklarımı caniden kurtaramadım

3 ve 5 yaşındaki iki kızını katleden Göksel Akşeker’in 2 ay önce silahla yaraladığı eşi Şura Akkök Akşeker, morgda “Çocuklarımı bu caniden kurtaramadım” diye gözyaşı döktü. İntihar eden canavar babanın, eşini yaralamadan önce cezaevinden kaçtığı ortaya çıktı

Antalya Aksu’da, babaları Göksel Akşeker’in (40) kıydığı 3 yaşındaki Hira ile 5 yaşındaki Elasu’nun cansız bedenleri, otopsinin ardından morgdan alınarak defnedilmek üzere Kahramanmaraş’a götürüldü. İki kardeşin cenazesini, cani babanın 2 ay önce silahla yaraladığı anneleri Şura Akkök Akşeker aldı. Yakınlarının desteğiyle ayakta duran genç kadın morg önünde gözyaşlarına boğuldu.

Gazete Habertürk'ten Soner Özcan'ın haberine göre çocuklarını öldürdükten sonra intihar eden Göksel Akşeker’in cenazesi ise yakınları tarafından alınarak Kahramanmaraş’a götürüldü.

6 SAAT İŞKENCE YAPTI

İki evladını kaybetmenin acısını yaşayan Şura Akkök Akşeker, morg çıkışında feryat etti: “Farklı suçlardan sabıka kaydı vardı. Antalya E Tipi Kapalı Cezaevi’nde tutukluydu. Firar etti. Çocukları görmek istediğini söyleyerek bizi çağırdı. Beni vurduktan sonra 6 saat işkence yaptı. Sonra çocuklarımı alıp kaçırdı.

‘HİÇBİR ŞEY YAPILMADI’

Bu adam 2 aydır Antalya’da elini kolunu sallayarak dolaşıyordu. Uyuşturucu bağımlısı ve sapık bir zihniyete sahip olduğunu söylememe rağmen hiçbir şey yapılmadı. Annesi oğlunun ne tür bir insan olduğunu bildiği halde evi kiralamış. Bir olup çocuklarımı öldürdüler. Yetkililere gittim kimse beni dinlemedi. İki tane gül gibi yavrum gitti.”

ÜÇÜNCÜ EVLİLİĞİYDİ

Öte yandan Göksel Akşeker’in, Şura Akkök ile üçüncü evliliğini yaptığı, ilk evliliğinden bir çocuğunun daha olduğu, Suriyeli ikinci eşinden ise çocuğu bulunmadığı ortaya çıktı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN