İlhan Cavcav kimdir? Gençlerbirliği başkanı İlhan Cavcav hayatını kaybetti | Son dakika haberleri

İlhan Cavcav kimdir? Gençlerbirliği başkanı İlhan Cavcav hayatını kaybetti | Son dakika haberleri

İlhan Cavcav kimdir? Gençlerbirliği kulübü başkanı İlhan Cavcav beyin kanaması geçirerek kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, dün sabah saatlerinde rahatsızlanarak yoğun bakım ünitesine kaldırıldı. Doktorlar, ilk aşamada, kalbinde bir rahatsızlık tespit edilmediğini, beyindeki ödemi dağıtmak için Cavcav’ı ameliyata aldıklarını söyledi. Cavcav'ın hayatını kaybettiği açıklandı. 1978 yılından beri başkanlığını yaptığı Gençlerbirliği ile ismi özdeşleşen İlhan Cavcav kimdir, futbol oynadı mı? İlhan Cavcav'ın son durumu ve yaşamına dair tüm ayrıntılar haberimizde.

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav hayatını kaybetti. Dün abah saatlerinde beyin kanaması geçirerek hastaneye kaldırılan Cavcav'ın müdahelelere rağmen kurtarılamadığı belirtildi. Dün dengesini kaybederek düşen, kolunu ve kafasını çarpan efsane başkan 81 yaşında hayata veda etti. Peki İlhan Cavcav kimdir? 38 yıldır başkanlığını yürüttüğü Ankara ekibine aldığı oyuncular ve teknik direktörlerle yaşadığı diyaloglar ile sık sık gündeme gelen İlhan Cavcav kimdir, nerelidir? Ayrıntılar haberimizde.

17-01/21/ilhan_cavcav2-962x442-1484992183.jpg

İLHAN CAVCAV HAYATINI KAYBETTİ

İlhan Cavcav Ankara Çankaya’da bulunan Güven Hastanesi’nde yoğun bakıma alınmıştı. Dün sabahtan itibaren hastanede müşaade altında tutulan İlhanCavcav'ın bu sabah hayatını kaybettiği açıklandı . Uzun süredir ciddi sağlık problemleri ile mücadele eden Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, bu sabaha karşı Çankaya'daki Güven Hastanesi'ne kaldırılmıştı.

ÖZEL DOKTORU AÇIKLAMA YAPTI

İlhan Cavcav’ın özel doktoru Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Kadir Hatipoğlu, önceki gün çıkan 'İlhan Cavcav hayatını kaybetti' yönündeki haberlere yönelik açıklama yapmıştı. Açıklama şu şekildeydi.

"İlhan Cavcav başkanımızı evde geçirdiği bir travma sonrasında gece yarısı saat 03.00’ten itibaren şuuru kapandığı için beyin kanaması tanısıyla hastaneye getirdik. Hastanede hemen tomografisi çekildi. Kafa kraniyal kanaması olduğu saptandı ve hastamız acil yoğun bakıma alındı. Şu anda yoğun bakımda makineye bağlı yaşatılıyor. Geldiğinden beri durumunda herhangi bir değişiklik yok. Şuuru kapalı. Şu anda vefat durumu yok. Beyin cerrahı arkadaşımız durumunun kritik olduğunu söyledi. Herhangi bir cerrahi müdahale yapmayacaklarını söylediler. Medikal yönden tedaviye devam edileceğini, makineye bağlı izleyeceklerini belirttiler.”

İlhan Cavcab'ın bu sabah hayata veda ettiği açıklandı.

İLHAN CAVCAV HAYATINI KAYBETTİ! İLHAN CAVCAV KİMDİR? 

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav geçirdiği beyin kanaması nedeniyle hayatını kaybetti. Daha önce de sağlık sorunları ile ilgili hastaneye kaldırılan İlhan Cavcav'ın ölümüyle spor dünyası yasa boğuldu. Peki, İlhan Cavcav kimdir?

4 Ekim 1935 tarihinde Ankara'da dünyaya gelen Türk iş insanı, fabrika sahibi ve Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı'dır. Ankara'nın Hamamönü ilçesinde dünyaya gelen İlhan Cavcav, eğitim hayatına Ankara 10. Yıl İlkokulu'nda başladı. Öğrencilik yaşamı boyunca babasının işlettiği değirmende çalışarak baba mesleğini öğrendi. İlkokul eğitimini tamamladıktan sonra Ankara Atatürk Lisesi'nde ortaokuldan sonra eğitime ara verip aile şirketinin veznesinde ve şirket muhasebesined çalışmaya başladı.

17-01/21/cavcav_94.jpg

Futbol hayatı 16 yaşındayken Maskespor kadrosuna stoper pozisyonuyla katıldı. Bir çok maçta yer aldıktan sonra profesyonelliğe geçmesi teklif edildi ancak aile fabrikasındaki işleri sebebiyle sözleşmeyi kabul etmedi. Amatör oynamak istediği için Bahçeli Gençlik Spor'a gitti ve ilk maçında da eski takımı PTT karşısında oynayacaktı. Duygusal olarak oynayamayacağını düşünen antrenörü tarafından oynatılmadığı için futbolu bıraktı.

Uzunca bir süre iş hayatında yer aldıktan sonra Ankara'nın büyük sanayicileri arasına girdi. 1975'te Hacettepe'nin başkanı olsa da engellenemeyen düşüş sebebiyle başkanlıktan istifa etti. 1978'te Gençlerbirliği başkanı oldu ve tam 3. Lig'e düşerken futbol yöneticilerine 2. ve 3. liglerin birleştirilmesi teklifini önerdi ve kabul edildi. Böylece Gençlerbirliği yeniden 2. Lig'e döndü.

17-01/21/img_997192-850ab9-c25d1d-d499a0-b2f15c-b7cb45.jpg

Başkanlık görevi esnasında çok ucuza aldığı futbolcuların geliştirilmesiyle büyük kulüplere yüksek meblağlara satması kulübü finansal açıdan geliştirdi ve Gençlerbirliği hiç kimseye borcu olmayan bir takım oldu.

İlhan Cavcav, 21 Ocak 2017 tarihinde beyin kanaması geçirdiği için hastaneye kaldırılmıştı. Efsane başkanın bugün hayatını kaybettiği açıklandı. 38 yıldır Gençlerbilriği'nin başkanlığı yapan İlhan Cavcav 81 yaşındaydı.

İlhan Cavcav kimdir? Gençlerbirliği kulübü başkanı İlhan Cavcav beyin kanaması geçirerek kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, dün sabah saatlerinde rahatsızlanarak yoğun bakım ünitesine kaldırıldı. Doktorlar, ilk aşamada, kalbinde bir rahatsızlık tespit edilmediğini,  beyindeki ödemi dağıtmak için Cavcav’ı ameliyata aldıklarını söyledi. Cavcav'ın hayatını kaybettiği açıklandı. 1978 yılından beri başkanlığını yaptığı Gençlerbirliği ile ismi özdeşleşen İlhan Cavcav kimdir, futbol oynadı mı? İlhan Cavcav'ın son durumu ve yaşamına dair tüm ayrıntılar haberimizde.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN