İş adamını lüks cipinde başından vurdular

İş adamını lüks cipinde başından vurdular

İzmir’in Bayraklı ilçesinde, kaldığı otelden ayrılıp bindiği lüks cipte tabancayla başından vurulan 27 yaşındaki iş adamı kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgiye göre, bugün saat 10.30 sıralarında Mansuroğlu Mahallesi 286/2 Sokak’ta meydana gelen olayda Manisa’da turizm işiyle uğraşan iş adamı Gökhan Kalıpçı (27), kaldığı otelden ayrıldıktan sonra 34 RD 0340 plakalı lüks cipine bindi. İddialara göre, cipi park ettiği yerden çıkarmaya çalışan Kalıpçı’ya, aracını hareket ettirdiği anda kimliği belirsiz bir kişi tarafından aracın arka kapı camı üzerinden ateş edildi. Kalıpçı, başına isabet eden kurşunla ağır yaralanırken, saldırgan plakası belirlenemeyen bir araçla olay yerinden kaçtı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Olayı görenlerin durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirmesinin ardından ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından talihsiz adamı ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesine kaldırdı. Burada tedaviye alınan Kalıpçı, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Gökhan Kalıpçı’nın cansız bedeni savcının incelemesinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Polis ekipleri, olaydan sonra çevredeki güvenlik ve MOBESE kameraları incelemeye alırken, kaçan cinayet zanlısını belirlemek için çalışma başlatıldı.

İZMİR/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN