IŞİD’e kargoyla yaşam malzemesi

IŞİD’e kargoyla yaşam malzemesi

İstanbul Ortaköy’deki Reina eğlence merkezine yılbaşı gecesi düzenlenen ve 39 kişinin hayatını kaybettiği saldırı ile ilgili iddianamede dikkat çeken detaylar yer aldı.

ÖZEL HABER / KENAN BUTAKIN

Bir numaralı şüpheli Abdulkadir Masharipov ile birlikte 57 sanığın yer aldığı iddianamede, İstanbul’daki yabancı bir kargo şirketi aracılığıyla Irak’taki IŞİD bölgelerine yaşam malzemesinin gönderildiği de kaydedildi. Buna göre soruşturma kapsamında tutuklanan Ulugbek K.’nin çalıştığı Fatih Laleli’de bulunan yabancı bir kargo şirketinde aramalar yapıldı. Aramada da çok sayıda dijital materyal, iki adet kuru sıkı tabanca, bir adet 7.65 mm çapında tabanca fişeği bulundu. Yapılan tespitlerde de kargo şirketinden Irak’ta Telafer’e bağlı Hayyel Kifa köyündeki IŞİD yanlısı Yaşar Grubu’ndaki Ubeyde kod adlı Yusuf A.’ya 35 kilo yaşam malzemesinin gönderildiği tespit edildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN