İSKİ açıkladı: İstanbul'da 30 saatlik su kesintisi! Hangi ilçelerde su kesintisi var?

İSKİ açıkladı: İstanbul'da 30 saatlik su kesintisi! Hangi ilçelerde su kesintisi var?

İSKİ açıklamasına göre İstanbul'da bazı ilçelerde 30 saatlik su kesintisi yaşanacak. Peki hangi ilçelerde su kesintisi var? ne zaman başlayacak ne zaman sona erecek? Sular ne zaman gelecek? İşte İstanbul'dak 30 saatlik su kesintisi ile ilgili detaylar...

İSKİ Terkos-İkitelli Ana İsale Hattı’nda yapılacak çalışmalar nedeniyle İstanbul'da 30 saatlik su kesintisi yaşanacağını duyurdu. Hangi ilçelerde su kesintisi var? ne zaman başlayacak ne zaman sona erecek? Su kesintisi hangi bölgelerde yaşanacak? Su kesintisi ile ilgili tüm gelişmeler haber detayda..


İSKİ'den yapılan açıklamaya göre, Kuzey Marmara ve Yeni Havalimanı Otoyol İnşaatı Yapım İşi kapsamında Terkos-İkitelli Ana İsale Hattı’nda yapılacak çalışmalar nedeniyle İstanbul'da bazı ilçelere 30 saat su kesintisi yapılacağı bildirildi. İşte İstanbul'da 30 saat su kesintisi yaşayacak bölgeler...

İşte İSKİ'den yapılan açıklama;

"Kuzey Marmara ve Yeni Havalimanı Otoyol İnşaatı Yapım İşi" kapsamında Terkos-İkitelli Ana İsale Hattı’nda deplase (bağlantı) çalışmaları yapılacağından; 25 Eylül 2018 Salı günü 21.00 ile 27 Eylül Perşembe günü 03.00 saatleri arasında 30 saat süreyle aşağıda belirtilen bölgelere su verilemeyecektir."

SU KESİNTİSİ YAŞAYACAK BÖLGELER

Esenyurt İlçesi: Ardıçlı, Fatih, Güzelyurt, İncirtepe, İnönü, Mehterçeşme, Merkez, Namık Kemal, Örnek, Pınar, Saadetdere, Talatpaşa, Yenikent, Esenkent ve Sanayi Mahalleleri.

Avcılar İlçesi: Firuzköy, Yeşilkent, Cihangir, Merkez ve Tahtakale Mahalleleri.

Başakşehir İlçesi: Şahintepe, Güvercintepe, Bizimevler, Ispartakule, Bahçeşehir 2. Kısım, Bahçeşehir 1. Kısım, İkitelli OSB, Başak, Ziya Gökalp, Başakşehir, Kayabaşı, Altınşehir, Şamlar, Güvercintepe ve Kayaşehir Mahalleleri.

Arnavutköy İlçesi: Tamamı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN