İsmail Cesur kimdir? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın danışmanı İsmail Cesur nerelidir?

İsmail Cesur kimdir? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın danışmanı İsmail Cesur nerelidir?

İsmail Cesur Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni danışmanı olarak atandı. Bu atamanın resmi gazete de yayımlanmasından sonra yeni danışman 'İsmail Cesur kimdir? İsmail Cesur nerelidir, kaç yaşındadır?' gibi soruların yanıtı google gibi arama motorlarında aranmaya başlandı. İşte Erdoğan'ın sosyal medya sorumlusu İsmail Cesur'un hayatı hakkında merak edilen her şey...

İsmail Cesur Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın imzaladığı yeni atama kararıyla danışmanı oldu. Peki bu güne kadar Erdoğan'ın sosyal medya hesaplarının sorumlusu olan 'İsmail Cesur nerelidirİsmail Cesur kimdir? Nerelidir? Evli mi?' Bütün bu soruların yanıtını yazımızda bulabilirsiniz.

Başkan Erdoğan'ın imzaladığı atama kararnamesi ile İsmail Cesur, Cumhurbaşkanı Danışmanı oldu. Bu atamanın yanı sıra Dışişleri Bakanlığında açık bulunan teftiş kurulu üyeliğine ise Şule Öztunç getirildi. Öte yandan, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Nevşehir İl Müdürü Seyfullah Duran görevden alındı. 

18-09/22/smail-cesur-kimdir.jpg

İSMAİL CESUR KİMDİR?

Erdoğan'ın danışmanı olarak atanan İsmail Cesur hakkında merak edilenleri sizler için derledik.

İsmail Cesur 1988 yılında İstanbul'da doğdu. Cesur, yüksek öğrenimini 2011 yılında İngiltere'nin Reading Üniversitesi'nde Uluslararası Hukuk alanında tamamladı. İsmail Cesur 2012 yılında Başbakanlık Müşaviri olarak kamuda göreve başladı. 2014 yılından bu yana Cumhurbaşkanlığı'nda uzman olarak görev yapan İsmail Cesur, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın şahsi sosyal medya hesaplarının yönetiminin sorumluluğunu üstleniyor. Cesur aynı zamanda Yeni Şafak gazetesinin yazarları arasında yer alıyor.

18-09/22/sibel-eraslan.jpg

STAR YAZARI ERASLAN MÜŞAVİR OLARAK ATANDI

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Star yazarı Erarslan Kültür ve Turizm Bakanlığı Müşavirliği'ne atandı.

CNN Türk'ün aktardığına göre, Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararında Kültür ve Turizm Bakanlığı Müşaviriliği'ne Gazeteci Yazar Sibel Erarslan’ın atandığı bildirildi.  

Bugünkü sayıda yayımlanan karara göre, açık bulunan Kültür ve Turizm Bakanlığı Müşavirliğine Sibel Erarslan atandı.

Söz konusu atama, 657 sayılı Kanunun 59 ve 60’. maddeleri ile 2451 sayılı Kanunun 2. maddesi gereğince gerçekleştirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN