İstanbul Ataşehir’de alev alev yanan gecekondu mahalleliyi sokağa döktü

İstanbul Ataşehir’de alev alev yanan gecekondu mahalleliyi sokağa döktü

İstanbul Ataşehir'de bir gecekondunun çatısında çıkan yangın bitişiğindeki 2 binaya sıçrayınca can pazarı yaşandı. Büyük panik ve korkunun yaşandığı yangında engelli bir kadın mahsur kaldığı binadan vatandaşlar tarafından kurtarıldı.

İstanbul Ataşehir Yeni Çamlıca Mahallesi Mithatpaşa caddesinde bulunan bir gecekonduda saat 14.30 sıralarında yangın çıktı. Henüz bilinmeyen bir nedenle gecekondunun çatısında çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi geldi.

ALEVLER BİTİŞİĞİNDEKİ BİNALARA SIÇRADI

Alevler gecekondunun bitişiğindeki 2 binaya sıçrayınca büyük panik yaşandı. İtfaiye erleri yangına binanın dört tarafından müdahale etti.

İTFAİYE ERİ TEHLİKE ATLATTI

Alevler nedeniyle gecekondunun bitişiğindeki 2 katlı binanın dış cephesi yandı. Yanan cephe binadan koparak itfaiye erinin üstüne doğru düştü. O anlar kameralara yansıdı.

ELEKTRİK HATTI PATLADI

Gecekondu çatısındaki alevler sokaktaki elektrik tellerinin yanmasına neden oldu. Bu sırada elektrik hattında küçük çaplı patlamalar meydana geldi. Patlamalar itfaiye erlerine zor anlar yaşattı.

ENGELLİ KADIN KURTARILDI

DHA'nın haberine göre Yanan gecekondunun bitişiğinde bulunan binada mahsur kalan engelli bir kadın ise vatandaşlar tarafından kurtarıldı. Yangın itfaiye ekiplerinin yaklaşık yarım saatlik çalışmasıyla sonlandırıldı.
Görgü tanıkları alevlerin bir anda gecekondunun çatısını kapladığını ve hemen itfaiyeyi aradıklarını söylediler. Polis ve zabıta çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri de hazır bulundu. Yanan bina kullanılmaz hale geldi.




Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN