İstanbul Fatih, Bakırköy, Zeytinburnu'nda elektrikler ne zaman gelecek? | 25 Şubat Cumartesi BEDAŞ

İstanbul  Fatih, Bakırköy, Zeytinburnu'nda elektrikler ne zaman gelecek? | 25 Şubat Cumartesi BEDAŞ

Avrupa yakasında Bakırköy Fatih ve Zeytinburnu başta olmak üzere 25 Şubat Cumartesi günü bazı mahallelerde elektrik kesintisi yaşanıyor. Bedaş'ın planlı kesintileri arasında yer alamayan kesintiyle ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Elektrikler ne zaman gelecek? sorusunun cevabı merak konusu.

Fatih, Bakırköy ve Zeytinburnu'nda elektrikler ne zaman gelecek? Bugün itibariyle elektriklerin kesildiği İstanbul Fatih, Bakırköy ve Zeytinburnu'nda binlerce insan yetkililerin yapacağı açıklamayı bekliyor. Özellikle sosyal medya üzerinden şikayetlerini dile getiren vatandaşlar; elektrikler ne zaman gelecek sorusuna cevap arıyor. Peki, Fatih, Bakırköy ve Zeytinburnu'nda elektrikler ne zaman gelecek? 

BEDAŞ AÇIKLAMA YAPTI MI?

Bedaş'ın planlanan kesintilerinde yer almayan elektrik kesintisi ile ilgili henüz resmi açıklama yapılmadı. Planlı ve anlık kesintileri ise aşağıda bulabilirsiniz.

PLANSIZ KESİNTİYLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPILMADI

Planlı kesintilerde yer alan açıklamaya göre Fatih, Beyoğlu, Güngören ve Bağcılar ilçelerinde 12 saate varan elektrik kesintileri yaşanacaktı ancak şu saat ıtibarıyla yaşanan kesinti planlı kesintiler arasında yer almıyor.

Sizler için planlı elektrik kesintilerinin hangi ilçe ve mahallelerde olduğunu da derledik. Fatih, Beyoğlu, Güngören ve Bağcılar ilçelerinde elektrikler ne zaman gelecek? 

25 ŞUBAT ANLIK KESİNTİLER

Bedaş'ın sitesine göre anlık kesintiler şöyle:

"ÇATALCA İlçesi, BAHŞAYİŞ Mh., MURATBEY MERKEZ Mh., BÜYÜKÇEKMECE İlçesi, AHMEDİYE Mh.19:11 - 23:30 saatleri arasında Orta Gerilim Arızası nedeniyle elektrik verilememektedir."

25 ŞUBAT CUMARTESİ BEDAŞ PLANLI KESİNTİLERİ NEREDE?

Yine Bedaş'ın sitesine göre 25 Şubat Cumartesi planlı kesintiler ise şöyle:

"GÜVEN Mh., ERGUVAN Sk., (GÜNGÖREN İlçesi) ve civarında 10:00-18:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.(4981-663)

- ADNAN KAHVECİ Mh., PAŞAZADE Cd., DOLUNAY Sk., DERE Sk., OKUL Sk., (BEYLİKDÜZÜ İlçesi) ve civarında 10:00-18:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.(5021-22311)

- GÜZELYURT Mh., YILDIRIM BEYAZIT Cd., MEVLANA Mh., SULTAN ABDÜLHAMİT Cd., (ESENYURT İlçesi) ve civarında 10:00-18:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.(5020-21059)

- KATİP KASIM Mh., AKSARAY Cd., ALACA CAMİİ Sk., AYRIK Sk., FABRİKA Sk., GAZİ MUSTAFA KEMALPAŞA Cd., GÜVENLİK Cd., HADIM ODALARI Sk., HAYRİYE TÜCCARI Cd., İMRAHOR HAMAMI Sk., KATİP KASIM CAMİİ Sk., LANGA HİSARI Cd., LANGA KARAKOLU Sk., NATIRKIZI Sk., PAŞAZADE Sk., SEPETÇİ SELİM Sk., ZİNDANDELEN Sk., (FATİH İlçesi) ve civarında 07:00-10:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.(5028-2132)

- KAVAKLI Mh., MUSTAFA KEMAL Cd., YEŞİLYURT Cd., (BEYLİKDÜZÜ İlçesi) ve civarında 10:00-16:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.(5052-20327)

- PİYALEPAŞA Mh., AÇIK Sk., AVCILAR Sk., CAN Sk., CAN KARDEŞLER Sk., DİRİ Sk., GÜZEL BAHÇE Sk., GÜZELLER Sk., KAYIŞOĞLU Sk., KÜÇÜK EFEM Sk., MENEVŞE Sk., OKÇULAR ÇEŞME Sk., PİYALEPAŞA Cd., SAĞLIK OCAĞI Sk., ŞENAY Sk., TOROS Sk., ÜLEV Sk., YARPUZ Sk., (BEYOĞLU İlçesi) ve civarında 08:00-18:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.(5055-3257)

- BAĞLAR Mh., OSMAN PAŞA Cd., EMRAH Sk., (BAĞCILAR İlçesi) ve civarında 08:00-18:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.(5044-31544)

- MERKEZ Mh., SOKULLU MEHMET PAŞA Cd., (GÜNGÖREN İlçesi) ve civarında 10:00-19:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.(5031-706)

- CUMHURİYET Mh., 709. Sk., 710. Sk., 2.AKASYA Sk., AŞIK VEYSEL Cd., ÇINAR Sk., FULYA Sk., GONCAGÜL Sk., HATBOYU Cd., KESTANE Sk., MİNE Sk., PELİN Sk., ŞEHİT CEMAL DİNÇ Sk., (KÜÇÜKÇEKMECE İlçesi) ve civarında 09:00-13:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.(5046-11642)

- HİSARBEYLİ Mh., ACIÇEŞME Sk., EĞİTMEN Sk., HANDE Sk., HANDEGÜL ÇIKMAZI Sk., HANYERİ Sk., HARDAL Sk., KARADAĞ Sk., KARAKARTAL Cd.DESİ Sk., PELİN Sk., SÖNMEZ Sk., ŞEHİT MUSTAFA ALTINAN Cd.DESİ Sk., (ÇATALCA İlçesi) ve civarında 09:00-17:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.(5060-24140)"

24 ŞUBAT PLANLI KESİNTİLER

Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ'den (BEDAŞ) yapılan açıklamaya göre,  Bağcılar, Küçükçekmece, Esenyurt, Beylikdüzü ve Güngören ilçelerinin bazı mahallelerinde değişik zaman dilimlerinde elektrik kesintisine gidilecek.

Bu ilçelerin bazı mahallelerine 24 Şubat Cuma günü 08.00 ile 19.00 arası farklı saatlerde elektrik verilemeyecek.

Aboneler, elektrik verilemeyecek ilçelerdeki mahalle ve sokaklara ilişkin detaylar ile kesintinin saat bilgilerine BEDAŞ'ın internet sitesinde yer alan "Planlı Kesintiler" bölümünden ulaşabilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN