İstanbul FSM, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Mahmutbey'de trafik yoğunluğu

İstanbul FSM, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Mahmutbey'de trafik yoğunluğu

İstanbul'da bayram tatili nedeniyle trafiğin düşmesi FSM köprüsü, 15 Temmuz Şehitler köprüsü ve Mahmutbey girişini etkilemedi. Anadolu yakasına geçişlerde yaşanan araç yoğunluğu kilometrelerce trafiğin oluşmasına neden oldu.

Güne yüzde 1 trafik yoğunluğuyla başlayan İstanbul'da öğle saatlerinden itibaren trafik yoğunluğu yaşanıyor. Yoğunluğun etkili olduğu, sürücüler için çileye dönüştüğü başlıca 3 nokta var. Bunlardan 2'sinde durum her dakika daha kötüye gidiyor. FSM Köprüsü ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsünün Anadolu yakası geçişlerinde trafik durma noktasında. Üstelik bu durum saatlerdir böyle ve her geçen dakika "çok yoğun" trafiğe yeni araçlar giriyor ve yoğunluğu daha da arttırıyor. Gaziosmanpaşa mevkiinden FSM girişine, Haliç'ten köprü girişine kadar trafik akışı çok yoğun.

Sabah saatlerinde İstanbul'a giriş istikametinde benzer bir yoğunluğun yaşandığı TEM otoyolu Mahmutbey girişindeki durumun köprülere göre daha iyi olduğu görülüyor. Bu güzergahta yoğunluk Başakşehir mevkiine kaydı. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN