İstanbul Sultangazi'de kaza: 1 yaralı

İstanbul Sultangazi'de kaza: 1 yaralı

Sultangazi'de aracıyla birlikte seyir halindeyken gireceği yol konusunda kararsız kalan kadın sürücü, aracıyla birlikte takla attı. Kazada sürücü Havva Şen’in burnu bile kanamazken, arka koltuktaki akrabası Seher Yücel araçta sıkışarak yaralandı.

Sultangazi Habipler’de bulunan Mahmutbey ile Sultangazi yol ayrımlarında saat 13.00 sıralarında meydana gelen kaza iddialara göre şöyle gerçekleşti. . 34 ES 8273 plakalı aracıyla seyrederken, yol ayrımında Mahmutbey ve Sultangazi çıkışları arasında kararsız kalan sürücü Havva Şen, yolu ayıran refüjdeki tabelaya çarptı. Çarpmanın şiddetiyle takla atan araçtan kadın sürücü araçtan burnu bile kanamadan çıkarken, arka koltukta oturan yakın akrabası Seher Yücel aracın içerisinde sıkışarak yaralandı.
Yakın akrabasının bulunduğu ambulansa binmek istemedi

AMBULANSA BİNMEK İSTEMEDİ

Kazayı gören vatandaşlar sağlık ve itfaiye ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, sağlık ve itfaiye ekipleri hızlı bir şekilde çalışmalara başlarken, aracın içerisinde sıkışan Seher Yücel isimli kadın yoğun çabalar sonucu sıkıştığı yerden yaralı olarak çıkarıldı.

17-05/25/2-1495713995.jpg

Yücel’i kurtarma çalışmaları sırasında, araç sürücüsü Şen’in yol kenarında kaldırıma kapanarak şoku yaşadığı görüldü. Yaralı kadın ambulansa bindirilerek Gaziosmanpaşa’da bulunan Taksim İlk Yardım Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken, araç sürücüsü olan yakını Şen ise yaralı akrabasını görmeye dayanmayacağını söyleyerek ambulansa binmek istemedi.

SOL TARAFA DÖNMEK İSTERKEN TAKLA ATTI

Kaza yapan aracın hemen arkasında seyreden ve sürücüyü araçtan çıkardıklarını ifade eden görgü tanığı İzzet Balcı, kazaya kararsızlığın neden olduğunu anlatarak, “Abla önümdeydi, seyir halindeydik. Önce sağ tarafa yönelmişken, ani bir şekilde sol tarafa gitmek üzere dönmek isterken tabelaya çarptı. Araç takla attı, önüme düştü. Biz araçtan şoför olan ablayı çıkardık, arkada oturan ablamız ise kafasını bir yere çarpmıştı, kanama vardı. Allah’ın izniyle büyük bir sıkıntı yok” dedi.

Kaza yapan araç vatandaşların yoğun ve uzun süren çalışmalarının ardından çekiciye yüklenirken, kaza nedeniyle kapatılan yol uzun araç kuyrukları oluşturup trafik yoğunluğuna neden oldu. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

İSTANBUL/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN