İstanbul’a kar ne zaman geliyor?

İstanbul’a kar ne zaman geliyor?

İstanbul’a kar ne zaman geliyor? sorusunun yanıtı haberimizde. Meteoroloji hava durumu haberleri ve İstanbul hakkındaki uyarısını hava durumunu merak eden vatandaşlar için derledik. Geçen hafta çok kısa bir süre de olsa İstanbul'a ilk kar yağmıştı. Meteoroloji hava durumu tahminlerinde İstanbul için kar uyarısı yaptı. İşte İstanbul'a kar ne zaman yağacak sorusunun yanıtı ve detaylar haberimizde...

İstanbul’a kar ne zaman geliyor? Meteoroloji hava durumu ile ilgili son tahminlerini açıkladı. Haberimizde İstanbul'a karın ne zaman yağacağının ipuçlarını bulabilirsiniz. Meteoroloji'den gelen tahminlere göre İstanbul'da geçtiğimiz hafta çok kısıtlı alanda etkili olan kar yağışı bu hafta geri dönüyor. Hava sıcaklıkları adım adım düşerken küresel tahmin sistemlerine göre çarşamba günü İstanbul'da kar yağışı görülüyor. 

İSTANBUL'DA KAR NE ZAMAN YAĞACAK? 

İstanbul’a kar ne zaman yağacak sorusu öğrenciler ve veliler tarafından büyük bir merakla araştırılyor. Geçtiğimiz hafta İstanbul’a ilk kar düşmüştü. bu hafta çarşamba gününden itibaren İstanbul'a karın geri dönmesi bekleniyor.  Meteoroloji tarafından yayınlanan son hava durumu tahmin haritalarına göre İstanbul dolaylarında bu hafta yağmurlu bir hava bekleniyor.

18-12/17/meteoroloji-hava-durumu-haberleri.jpg

İSTANBUL’DA YILBAŞINDA KAR YAĞACAK MI?

Bu hafta kısa süreliğine etkili olacak kar yağışı gelecek hafta yerini yeni bir soğuk hava dalgasına bırakacak. 24 Aralık’tan itibaren düşüşe geçecek olan sıcaklıklar, yılbaşını da içine alacak şekilde ocak ayının başlarına kadar sürmesi bekleniyor. Küresel tahmin sistemlerine göre İstanbul’un yılbaşında kar yağışı alma ihtimali yüksek görülüyor.

18-12/17/stanbula-kar-ne-zaman-geliyor.jpg

İLK KAR 27-31 ARALIK'TA

Hava Forum'da yer alan ve uzun vadeli sayısal analizlerden derlenen bilgiye göre, İstanbul'da mevsimin ilk kar yağışı 27-31 Aralık tarihleri arasında bekleniyor. Ancak meteorolojik tahminlerde süre uzadıkça tahmin tutarlılığının düştüğü göz önüne alındığında, kesin bir tarih vermek için henüz erken olduğu da bir gerçek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN