İstanbul’da bayram trafiği başladı

İstanbul’da bayram trafiği başladı

Kurban Bayramı tatilini şehir dışında geçirmek isteyen İstanbullular trafik yoğunluğuna neden oldu. Akşam saatlerinde TEM'deki yoğunluğun daha fazla artması bekleniyor.

9 günlük Kurban Bayramı tatilinin başlamasıyla İstanbullular yollara düştü. Tatillerini memleketlerinde ve tatil beldelerinde geçirecek olan vatandaşlar trafikte yoğunluk oluşturdu.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü başta olmak üzere TEM Otoyolu Sultanbeyli mevkii Ankara istikametinde yoğun trafik oluştu. Yoğun trafik nedeniyle araçların yavaş ilerlediği görüldü.

Trafiğin önümüzdeki saatlerde artması bekleniyor.

 MAHMUTBEY GİŞELERİ'NDE TRAFİK FELÇ

Kurban Bayramı’nı şehir dışında geçirmek isteyen vatandaşların Mahmutbey gişelerinde oluşturduğu trafik yoğunluğu havadan görüntülendi.
 
9 günlük Kurban Bayramı tatilinin başlamasıyla İstanbullular yollara düştü. Bayramı şehir dışında geçirmek isteyen vatandaşlar trafik yoğunluğuna neden oldu. Mahmutbey Gişelerde oluşan trafik yoğunluğu havadan görüntülendi.
Görüntülerde Edirne ve Ankara istikametlerinde trafik yoğunluğunun oluştuğu görüldü.
18-08/17/ttr.jpg

TEM DA YOĞUN

Sabah saatlerinde yola çıkan sürücüler ise TEM Otoyolu'nun Bolu kesimi Ankara istikameti ile Gerede Karadeniz karayolunda yoğunluk oluşturuyor. 

Karayolları ve trafik ekipleri, yolun ulaşıma kapanmaması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler, otoyoldaki yoğunluğun akşam saatleri ile yarın artmasının beklendiğini belirtti.

Otoyolda meydana gelen yaralamalı ve hasarlı kazalar nedeniyle de trafik akışı zaman zaman aksıyor. 

Otoyolun Ankara - İstanbul kesiminde ise ulaşım normal seyrinde devam ediyor.

FERİBOT KUYRUĞU

Ege ve Edremit Körfezi yönüne giden tatilciler ise Bandırma Feribot İskelesi'nde yoğunluk oluşturdu.

Bandırma Feribot İskelesi'ne yanaşan feribottan inen tatilcilerin araçları nedeniyle uzun kuyruklar oluştu. Yoğunluk, kent içi trafiğinde de aksamalara yol açtı.

18-08/17/fee.jpg

SEFER SAYILARI ARTIRILDI

İstanbul Deniz Otobüsleri AŞ'nin (İDO), İstanbul (Yenikapı)-Balıkesir (Bandırma) arasında normalde 4 olan günlük sefer sayısı, 8'e çıkarıldı. Aynı hatta, ayrıca 4 deniz otobüsü seferi de gerçekleştirilecek.

Bayram yoğunluğunun yaşandığı hızlı feribotların bir günde İstanbul'dan Bandırma'ya bin 600 araç ve 8 bin yolcu taşınması bekleniyor.

Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yoğun bayram trafiğinde sürücüleri dikkatli olmaları ve trafik kurallarına uymaları konusunda uyardı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN