İstanbul'da beklenen kar yağışı başladı! Trafiğe dikkat!

İstanbul'da beklenen kar yağışı başladı! Trafiğe dikkat!

Meteorolojinin bir kaç gün önce açıkladığı kar yağışı başladı. İstanbul'da şiddetini arttıran kar yağışı boğaz ve çevresinde lapa lapa yağıyor. Yağışın artması ile birlikte trafikte sıkışıklar yaşanması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün bir kaç gün önce uyarı yaparak bildirdiği kar yağışı İstanbul'da başladı. Batı kesimlerde başlayan yağış, bu saatlerde doğu kesimlere de ulaştı. İstanbul Boğazı ve çevresinde de kar yağışı etkili oluyor.

Şu anda yüzde 56 olarak İstanbul trafik yoğunlunun yüzde 75 seviyelerine ulaşacağı tahmin ediliyor.

HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

İSTANBUL HAVALİMANI ÇEVRESİNDE DE ETKİLİ OLUYOR

Dün akşam saatlerinde İstanbul’da etkili olmaya başlayan ve gece boyunca devam eden şiddetli yağmur, sabah saatlerinde de etkisini sürdürdü. Yer yer su baskınlarına da neden olan yağmur, öğle saatlerinde kentin bazı yüksek kesimlerinde yerini kara bıraktı. İki gündür yağmurun etkili olduğu İstanbul’un Kuzey ilçesi Arnavutköy’de öğlen saatlerinden itibaren kar yağışı başladı.

Öğle saatlerinde başlayan kar yağışı, ilçe sınırlarında yer alan İstanbul Havalimanı çevresinde de etkili oluyor. Kar yağışıyla birlikte rüzgarında da etkili olduğu bölgede hava trafiğinde herhangi bir aksama yaşanmadı. Bölgede kar yağışı etkisini sürdürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN