İstanbul'da DHKP-C operasyonu: 8 gözaltı

İstanbul'da DHKP-C operasyonu: 8 gözaltı

İstanbul Okmeydanı'nda kültür merkezine ve bazı adreslere düzenlenenen DHKP-C operasyonunda 8 şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri terör örgütü DHKP/C'ye yönelik çalışma başlattı. Polis ekipleri aranması bulunan şüphelilerin yakalanması ve örgütün merkez komitesiyle yapıldığı öne sürülen şifreli yazışmaların engellenmesine yönelik operasyon kararı aldı.

TEM ekipleri, Özel Harekat ekiplerinin desteğiyle saat 10.00 sıralarında Okmeydanı'nda bulunan İdil Kültür Merkezi'ne ve bazı adreslere operasyon düzenledi.

Yapılan operasyonda H.F., T.G., Ö.Z.G., D.P., G.B., Ş.A., H.Ö. ve J.F.C. yakalanarak gözaltına alındı. Adreslerde yapılan aramalarda çok sayıda örgütsel doküman, ile dijital veriler ele geçirildi. Ele geçirilen malzemelere incelenmek üzere el konuldu. Gözaltına alınan 8 şüpheli Vatan Caddesi'nde bulunan Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor. 

İSTANBUL/DHA 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN