İstanbul'da eczane soygununda korku dolu anlar

İstanbul'da eczane soygununda korku dolu anlar

İstanbul Esenyurt’ta bir eczaneyi soyan gaspçı, o sırada içeride bulunan küçük bir çocuğa ve annesine silah doğrulttu. 200 TL alarak eczaneden kaçan saldırgan, sarı kazağı sayesinde yakalandı. Eczanede dehşet anları, kameralara yansıdı.

İstanbul Esenyur'ta 16 Mart tarihinde meydana gelen olayda, bir eczaneye giren soyguncu, kasadaki görevliyi silahla tehdit ederek 200 TL aldı.

ANNE VE ÇOCUĞA SİLAH DOĞRULTTU

Gözü dönmüş soyguncu, o sırada eczanede bulunan minik bir çocuk ve annesine de silah doğrulttu. Tüm yaşananlar güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Soygunun ardından kayıplara karışan şahıs, Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü çalışma sonucunda yakalandı. Soyguncunun giydiği sarı kazaktan yola çıkarak yakalanırken, adliyeye sevk edilen şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İSTANBUL/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN